|
3 yasındaki oğlumun 2 hafta önce burun akıntısı ve öksürükle başlayan durumuna sadece serrum fizyolojik ve bal limon uyguladım 2.gunun sonunda gece kalktı ve kustu, sabah yine kustu ve akabinde ateşlendi hiç müdahale etmedim ateşine, 39 ları goren ateşi 2.gunun sonunda sona erdi, bu esnada ishalde baş gösterdi, sürekli karnım ağrıyor deyip sıvı dahil 1 hafta boyunca hiçbirsey yemedi, bende sıvı kaybı endişesiyle serum verirler belki diye dr.a goturdum dr.geita idrar ve kan tahlili istedi belki rotadır dedi ben kan tahlili dısındakileri yaptırmak istemeyerek rotaysa bile 1 hafta sureceğini ve bol sıvı dısında bir tedavisinin olmadığını belirttim. bactrim vermek istedi ishali uzatır diye onu da kullanmak istemedim.
kan tahlilinde de lökosit düşüktü viral bir enfeksiyon gecirdiğini düşündüm ama ishali 1 hafta sonunda sona erdi ve yemesi düzene girdi. sizce bu rotamıydı yoksa domuz gribi mi gecirdi? aradaki farklar nelerdir?
ek soru olarak da sunu sormak istiyorum kanı da düşük çıktı 10 sınırında, Siz demir surubunu sadece demir eksikliğine bağlı anemilerde uygulanması gerektiğini soylemiştiniz bunu anlamak için ne gibi tetkikler ve tahliller yapılır yada nasıl anlaşılır? teşekkürler
------------- "Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
http://img197.imageshack.us/i/resim005vu.jpg/">
|