Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oto koltuğu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1946
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 21:44

Konu: oto koltuğu
Mesajı Yazan: mehtaparas
Konu: oto koltuğu
Mesaj Tarihi: 29 Eki 2007 Saat 23:26
Erkin Bey,
2 aylık bebeğimi oto koltuğuna koyduğumuzda beli içeride kalıyor, bize oturur gibi geldiği için altına battaniye koyuyorum fakat bu seferde kemerini bağlayamadığım için kayıyor. Bu yüzden koltuğunu arabaya monte etmeden yanında bir kişi oturarak yolculuk ediyoruz. Araba kullanırken bebeğimi en güvenli nasıl taşıyabilirim.

Teşekkürle...

-------------
mehtaparas

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2007 Saat 00:00
Merhaba Mehtap Hanım,

Grup 0 ya da Grup 0+ bir çocuk güvenlik koltuğu kullanıyorsanız ki beli içeride kalıyor dediğinize göre öyle, hiçbir probleminiz yok demektir. Bebeğinizle, çocuk güvenlik koltuğunun arasına kesinlikle birşey koymayın, aksi halde koltuğun işlevini yok edersiniz. Sizin gözünüze bebek fazlaca oto koltuğunun içersinde kalıyor gibi görünsede bu koltuklar gerekli testlerden geçerek üretildikleri ve onay aldıkları için bir problem yaşamanız söz konusu olamaz. Tabii bütün bu söylediklerim genelde Avrupa'da üretilmiş markalar için geçerlidir.Uzakdoğu ve ülkemizde istenilen standartlarda ve güvende çocuk güvenlik koltukları üretilememektedir. Bana özel mesaj olarak koltuğun markasını bildirirseniz size daha detaylı bilgi verebilirim.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat