Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerjik çocuk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19523
Tarih: 31 Ağu 2025 Saat 04:34

Konu: alerjik çocuk
Mesajı Yazan: mihri
Konu: alerjik çocuk
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2009 Saat 09:43
Oğluma 3 yaşında alerjik akar alerjisi var dendi.Testlerde hep kanda total ige fazla çıktı.Deri testinde hiç bir şey çıkmadı.O günden beri malum ilaçları ara ara kullandık.Testleri de rutin yaptırdık.Ama hep burun tıkanıklığı geniz akıntısı ve öksürük bizleydi.Bazen çoğaldı bazen azaldı.İlaçlar işe yaradı mı emin değilim.Sene başı testlerinde hiç bir şey çıkmadı.Ama bu belirtiler hep olunca yine ilaç kullandık.Yeni kestim.Şu fısfısı çok seyrek kullandım.sizin ilaçla ilgili söylediğinizi görünce vicdan azabı duydum.Şu anda oğlum yine öksürüyor,burun tıkalı.Sabahları öksürüyor genelde tek tük.Ama hep böyle olunca ve kış gelince sonrasında artabiliyor vs.Ne yapsam bilmiyorum artık.bazen yok bazen var.Şu an 6,5 yaşında ciğerleri temiz deniyor sürekli.

-------------
oğlum ve ben

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2009 Saat 15:54
4 yaşından evvel bu tür testler güvenilir değildir. Siz bizim grip tedavilerini kullanın..

Mesaj Tarihi: 01 Kas 2009 Saat 17:22
Şu an oğlum 6.5 yaşında.Testleri yenileteyim mi?Şimdiden teşekkürler.

-------------
oğlum ve ben

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2009 Saat 19:46

Nasıl olsa allerjik bir durum olsa, aynı ilaçları verecekler. Bu kadar masrafa ve zahmete değermi??

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2009 Saat 22:42
Doğru söylüyorsunuz hocam.Bu cold mix adanada yok.Duyan da yok.Aramadığım yer kalmadı.Ben de internetten sipariş verdim.O da en geç 5 güne gelecek.Oğlumun şu an burnu tıkalı ama uyurken geriden ses geliyor.İyomer sıkıyorum ama tıkalı yine.Sabah sümkürdü ve çok zorlanarak yeşil renkli pislik çıkardı.Ayrıca 3 gündür sabah ve akşam öksürdü.Ballı limonlu ılık su içiriyorum.Coldmix gelene kadar burnunu açabileceğim bişey var mı?Soğuk buhar işe yarar mı?

-------------
oğlum ve ben

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2009 Saat 23:30
Göğüsüne fındık kadar "Vicks" sürersen benzer etki alabilirsin. Biraz daha kısa tesir eder.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat