öksürük krizi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19555
Tarih: 13 Eki 2025 Saat 00:57
Konu: öksürük krizi
Mesajı Yazan: mukadder
Konu: öksürük krizi
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2009 Saat 15:12
Hocam merhaba, 20 aylık oğlum bir ay önce, grip aşısının ilk dozundan 3 gün sonra grip oldu, hala burnu akıyor, öksürüğü de hala sürüyor. Ateş yok, kusma yok, kakası cıvık ama ishal değil. Özellikle geceleri çok kötü oluyor, hırıltılı uyuyor, öksürerek uyanıyor, çok öksürüyor, tıkanır gibi oluyor ve arkasından sinir krizi geçirir gibi ağlıyor, kendini yay gibi gererek ve avazı çıktığı kadar bağırarak. Çok üzülüyorum, gündüzleri de öksürüyor ama ağlamıyor. Kendi doktoru daha önce öksürük şurubu verdiği için öksürük şikayeti için ona götürmedim, kreşteki doktor ise ciğerlerinde ve boğazında sorun olmadığını, hava nemlendiricisi kullanmamız gerektiğini söyledi. Limonlu balı asla içiremiyorum, mandalina suyu da dahil hiç meyvesuyu içmez zaten. Tonimer baby uyguluyorum. Hava nemlendiricisi de kullanıyorum ama değişen bişey olmuyor. Bu öksürüğün altında önemli bir sorun olabilirmi? Yoksa geçmesinimi bekleyelim?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2009 Saat 19:50
Mühim bir şey olsa idi ateşi çıkardı. Akşamları yastığına "Cold-mix" 2 damla damlat. Bulamazsan, göğüsüne fındık kadar "Vicks" sür..
|
|