Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ACİLLL KABIZLIK

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19585
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 13:31

Konu: ACİLLL KABIZLIK
Mesajı Yazan: dtuncer
Konu: ACİLLL KABIZLIK
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2009 Saat 12:33
merhaba kadir bey, daha öncede size yazmıştım 29 aylık oğlum çok zor kaka yapıyordu pirinç,patates,elma,muz kes,armut ver yemeklerini yağlı yap düzene girene kadar sokol likit ver demiştiniz ben bu dediklerinizi yaptım yalnız akşamları sokol likit değilde osmolok verdim ama faydası olmadı hatta kayısı suyu incir ve üzüm hoşafı vs.verdim ama oğlum kakasını yapamıyor acaba ne yapmalıyım bugün sabahtan beri kıvranıyor...vereceğiniz cvp için şimdiden teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2009 Saat 12:53
Makattan yarım tüp, "Libalax" lavman sıkın.. Tabii tedaviyi çok kulanmayın. çok darda kaldığınızda yapın.

Mesajı Yazan: dtuncer
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2009 Saat 21:18
kadir bey çok teşekkürler lavmana gerek kalmadan oğlum akşamüstü yaptı kakasını...ama yine de kaçgündür bu sorunumuz var yarın sabahta aynı şekilde güne başlayacğız 'popom acıyor yapamıyorum' diye kıvranacak bütün gün oğlum...acaba ne yapmalıyım artık şaşırmış durumdayım.birde osmolak vs.gibi bu ilaçlar bağırsak tembelliği yaparmı devamlı kullanıldığında...yedikleri ile ilgili söylediklerinizi de uyguladım ama yinede düzelmedi başka yapabileceğim bişey varmı acaba? iyi ki varsınız hocam Allah razı olsun sizden vereceğiniz cvp için de ayrıca teşekkürler...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2009 Saat 20:48
Bu tür ilaçlar tembellik yapmaz. Zaten bunlar bir çeşit "suni şeker"dir.. Bir tadına bakın.. Prebiyotik şeker vasfındadırlar ve "probiyotik" bakterileri çoğaltarak, barsakları düzenlerler. Yemeklerindeki yağ ve şeker oranlarını arttırın..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat