Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

soğuk algınlığı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1963
Tarih: 07 Ara 2025 Saat 02:58

Konu: soğuk algınlığı
Mesajı Yazan: piar
Konu: soğuk algınlığı
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2007 Saat 19:46
Merhabalar. benim 3 aylık bir oğlum var. maalesef anne sütü çok az aldı mamayla besliyoruz. 3 hafta önce babası gribe yakalandı ve maalesef 2 haftadırda oğlum hasta.hafif bi öksürükle başlamıştı hemen doktoruna gittik.verdiği ilaçla öksürük çoğalmadan geçti ama hala burun tıkanıklığı ve hafif hırıltıları devam ediyor. 4 gündürde antibiyotik kullanıyor.bu hastalığın bu kadar sürmesi normalmi. mamayla beslenen bebeklerin hastalıkları böyle uzun sürermi bi bağlantı var mı?hastalığı geçmediği için aşılarınıda vurduramıyoruz ne yapmamızı önerirsiniz? şimdiden teşekkürler....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2007 Saat 10:27
Bebeğinizin hastalığı normal seyrini izliyor. Bebekelrde gripal enfeksiyonlar uzun sürebilir. Mama ile ilişkisi olmayabilir. Her ne kadar anne sütündeki koruyucu maddeler hastalıklara direnç arttırsa da bire bir ilişki kurmak ve işte bu yüzden uzun sürüyor demek çok zor. Mama ile beslenen ve hiç grip olmayan çok sayıda çocuk vardır. Bunu da dikkate alınca anbne sütü almadığına bağlamakta zorlanıyoruz. Aşılarını vurdurabilirsiniz. Çok yüksek ateş dışında hastalıklar aşıya engel değildir. Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat