Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hamilelikte emzirmek

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19679
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 13:27

Konu: hamilelikte emzirmek
Mesajı Yazan: Neslihan
Konu: hamilelikte emzirmek
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2009 Saat 21:49

Hocam merhaba oğlum 9 aylık 4.5 aylık hamile olduğumu öğrendim bu süre zarfında sürekli emziriyordum doktorumuz aslında sütün kalitesi düşer delikanlının bırakması lazımdı ama şaşırtıcı bırakmaması siz yavaş yavaş bırakın diğer bebek için onun gelişimini engellemesin dedi oğlum emmeye çok düşkün hiç kıyamıyorum çok üzülüyorum siz ne tavsiye edersiniz.ayrıca hamileliğimden geç haberdar olduğum için ilk 3 ay folik asit kullanamadım bu da beni düşündürüyor ilk bebeğimde doktorumuz çok önemli ihmal etme demişti şimdi doktorumuz artık yapacak bişey çok önemli değil dedi şaşırdım siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?hocam şimdiden çok teşekkürlerKizBebek

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2009 Saat 09:30
Bizim memleketimiz Avrupa veya Amerike değil. Bizim hanımlarımız çok şükür yemek, bilhassa sebze yemeklerini yapmasını çok iyi bildiklerinden, hem kendileri ham aileleri ne çok güzel yemekler yaparlar. Halbuki diğer memleketlerde, bilhassa Amerika'da kadınlar yemek yapmasını bilmedikleri için, bebeklerine sebze çorbası, kendilerine , yulaf ezmesi ,hamilelere folik asit verme mecburiyetleri vardır. Bizde bu mekanizmalar farklı hallediliyor.

Mesajı Yazan: Neslihan
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2009 Saat 10:58
hocam çok saolun nasıl içim rahatlattınız anlatamam iyi ki varsınız.peki emzirmek konusunda ne diyorsunuz?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2009 Saat 11:38
Meme verebilirsiniz. Ne çocuğunuz, nede bebek bundan bir zarar görmez. Ama siz hırpalanabilirsiniz. Etli ve sütlü beslenmeniz şart. Gıdanıza dikkat ederseniz, size de bir şey olmaz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat