Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

işe başlama ve büyük oğlumun söz dinlememesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19756
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 02:37

Konu: işe başlama ve büyük oğlumun söz dinlememesi
Mesajı Yazan: a.yaman76
Konu: işe başlama ve büyük oğlumun söz dinlememesi
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2009 Saat 16:34
merhaba;5aylık oğlumvar birde 8 yaşında abisi.ücretsiz izindeyim.ağustosa kadar.fakat çok bunaldım.büyük oğlum sözümü dinlemiyor yada ben uygun zamanı seçemiyorum.onun her yaptığı batmaya başladı.evde yardımcım yok diye onu kullanmaya çalışıyorum heralde.o da bıkıyor.nasıl davranmalıyım sakinliğimi nasıl koruyabilirim yardım edin lütfen.ona bağırınca bebek de etkileniyordur tabiki.o da şimdiden bu anne deli mi!diyodur.hep aynı şeyler.yemek yap ,emzir, yıka,üstünü altını değiş,ütü,çamaşır,bulaşık,temizlik.7 aydır evdeyim.dile kolay.tek başıma nereye çıkayım ki.arkadaşlarım işteler.hem küçük bi yer burası.hergün dışarı küçük çocukla çıkılmazmış!unutkanlık da başladı.kurtarın beniiiii.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2010 Saat 23:01
işe başlamayı düşünebilirsiniz. çalışan kişiler için ev yaşamı çok monoton ve yorucu olabiliyor. evde göstereceği verimliliği de gösteremiyor. çocuğunuza bakacak bir büyüğünüz veya bakıcı varsa işe hemen başlayın. ruh sağlığınıza çok iyi gelecektir. böyle bir şansınız yoksa eşinizden veya yakınlarınızdan gün içinde veya akşam veya hafta sonları kısa sürele için bile olsa yardım isteyin. zaman zaman büyük oğlunuzla yalnız vakit geçirin. zaman zaman da yalnız başınıza veya arkadaşlarınızla yarım saatliğine bile olsa görüşün. eve kapandıkça ruh sağlığınız giderek bozulacak ve daha verimsiz ve isteksiz olacaksınız

-------------
özlem

Mesajı Yazan: a.yaman76
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2010 Saat 20:05
cevabınız için teşekkür ederim.sizi tv den izleme şansım da oldu.çalışmayı düşünüyorum artık.bir de bakıcı bulabilsemSmile..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat