Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kıl kurdu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19954
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 18:29

Konu: kıl kurdu
Mesajı Yazan: erınç
Konu: kıl kurdu
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2009 Saat 22:13
merhaba kadır bey arkadasımın 3 yasında kızı var kakasında kurt gormus hatta bı gece aglayarak kalkmış annesıde acaba pişikmı oldu dıye poposuna bakınca yıne kıl kurdu gormus aynı apartmanda bırının cocugundda var ondan gecmış olabılırmi bırınden bırıne gecermı bırde ılac kullanırsa carsafları kıyafetlerı kaynatmasımı gerekır bırınden oyle duymuş ılac onerıyormusunuz yada bı doktorun gormesımı gerekır bırde ben zayıfım acababendedemı var belırtılerını soyleyebılırmısınız huylandım ıyce acıl cvb beklyorum ıyı calışmalar

-------------
olusum benım (NURGÜL)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2009 Saat 10:08
Bir defa 1 ölçek "Andazol" suspansiyon versinler, kökü kazınır. Okul çocukları 2 ölçek, erişkinler 3 ölçek bir kere almaları yeterlidir.Genellikle erişkinlerde az görülür. Doğa direnci erişkinlerde hastalık olmasını önler.

Mesajı Yazan: kaan18
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2009 Saat 11:21

Dr. bey benim oğlumda 20 aylık oğlumda da kaşıntı gece ağlayarak uyanma var. Dün akşam poposunda beyaz kurtlar gördüm. Ne yapmalıyım. Aynı ilacımı kullanmalıyım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2009 Saat 12:12
2 yaşın altında yapılmış bir çalışma olmadığından, kullanamazsınız.. Kıl kurtları, aynı şahısta hayatiyetlerini devam ettirebilmek için, çocuğun poposunu kaşıması ve tırnaklarına bulaşan "mikroskopik" kaka ve kurtları alması lazım. 2 yaşından küçükler bunu yapamayacakları için, bir müddet sonra çocuk temizlenecek merak etmeyin. Evdekileri kontrol edin.. Evdeki bir şahıstan bulaştı, onu tedavi edin... Veya evcek herkez kullansın, daha garanti olur.

Mesajı Yazan: kaan18
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2009 Saat 12:23
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler doktor bey

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat