Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Hipotrioid..

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19971
Tarih: 19 Ağu 2025 Saat 00:43

Konu: Hipotrioid..
Mesajı Yazan: simsek
Konu: Hipotrioid..
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2009 Saat 12:59
Merhaba Kadir Bey
11,5 aylık oğlum var.Kilosu 10,5 boyu 76 cm.İlk 6 ay gündüz ve gece uykularında sorun
yaşamıştık ancak son 1-2 aydır gündüz 2 'şer saatten 3 defa, toplam 6 saat,
gece ise 21:30 da yatıp sabah 07 civarı kalkıyor.Ben hipotrioid hastasıyım oğlumda da
doğumda (sezeryan)8,5 hipotrioid çıktı.Doktor kontrolünde aydan aya düştü ve 
ilaç verilmedi.En son 2 ay önce değeri 5 civarındaydı, doktoru düşecek dedi.
Uyku durumu normal midir yoksa trioidle bir ilişkisi var mıdır ?...
Yılmadan cevap verdiğiniz her soru için teşekkür ederim. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2009 Saat 14:17
Hipotiroidili bir annenin çocuğu hipotiroidli doğmaz. Düşük hormon seviyesi, bebek tiroidini uyardığı için bebek HİPERTROİTLİ  doğar. Bu sebeple değerleri yüksek, Tam tersine az uyuması gerekirdi. Sizin çocukta tiroid fazlalığı veya eksikliği yok, merak etmeyin.

Mesajı Yazan: simsek
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2009 Saat 12:23

Merhaba Kdir Bey;
11,5 aylık oğlum var.Kilosu 10,5 boyu 76 cm.İlk 6 ay gündüz ve gece uykularında sorun yaşamıştık ancak son 1-2 aydır gündüz 2 'şer saatten 3 defa, toplam 6 saat, gece ise 21:30 da yatıp sabah 07 civarı kalkıyor.Ben hipotrioid hastasıyım oğlumda da doğumda (sezeryan)8,5 hipotrioid çıktı.Doktor kontrolünde aydan aya düştü ve ilaç verilmedi.En son 2 ay önce değeri 5 civarındaydı, doktoru düşecek dedi.Uyku durumu normal midir yoksa trioidle bir ilişkisi var mıdır ?...
Yüzyüze tanışmadığımız halde çok değerli ve ilgili bir doktor olduğunuz anlaşılıyor.Yayınlanan bir kitabınız var mıdır? ya da yazmayı düşünüyor musunuz.
Teşekkürler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2009 Saat 17:30
Kitap yazmam için benim çalışmamam gerekli, Hem muayenehane hem kitap çok zor. Şimdilik yazılarımı biriktiriyorum, ilerde biraz işlerim azalırsa, muhakkak.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat