kırmızı lekeler
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19981
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 09:20
Konu: kırmızı lekeler
Mesajı Yazan: cerenimo01
Konu: kırmızı lekeler
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2009 Saat 12:07
merhaba doktor bey.kızım 27 aylık.2 gece önce vücudunda kırmızı lekeler oluştu bacak ve göbek kısmında .fakat iltihapsız.irili ufaklı farklı boyutlarda .zrytec şurup verdim 2 gecedir.hala geçmedi.doktora götürmelimiyim.zrytece ne kadar devam etmeliyim?teşekkürler.kızımı kbb doktoruna götürmüştük.sağ tarafta sinizüt geniz eti ve kulakları tıkalı yani sıvı birikimi olmuş.agumentin 2*1.rinogest 3*yarım.iliadin ped 4*4 agumentin bitene kadar hepsini kullandık.yani 7 gün.rinogestin prospektüsünde 5 günden fazla kullanmayınız yazıyordu.deri döküntüsü ise yan etkilerinde.acaba vücudundaki kızarıklıkların sebebi olabilirmi?eğer öyleyse zrytecten başka ne yapabilirim.çünkü değişik şey yeyip içmedi.teşekkürler doktor bey.cevabınızı bekliyorum
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2009 Saat 18:06
Keşke resim gönderse idiniz. Allerji ise, Zyrtec yeterli olur. iliadin ped. damla günde 2x 2şer damla herbir buruna damlatılır. Rinogest, akıntıyı koyulaştıracağı için daha kötü yapar.
|
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2009 Saat 10:10
iliadin 6 gün boyunca her bir buruna 4*4 damlattık bitti.kbb doktoru kulaklarını açmak için kullanmamız gerektiğini korkmamamız gerektiğini 3 günden fazla kullanılmaz densede siz agumentin bitene kadar rinogeste ve iliadine devam edin dedi.biz de öyle yaptık.ama sonuç aynı.ağzından nefes almaya devam ediyor.horluyor.kabarcıklar özellikle bacak bölgesinde karında biraz irili ufaklı kırmızı lekeler şeklinde.ortası beyaz değil.kabartı şeklinde değil.boyutları farklı kırmızı leke şeklinde.3 akşamdır zrytec kullandım.devam edeyimmi doktor bey?
|
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2009 Saat 20:52
Rinogest, İliadin'in yaptığının tersini yapar... Tek başına İliadin daha iyi netice verir... Döküntü için görmeden bir şey söylemem yanlış olur.
|
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2009 Saat 20:59
döküntüsü geçmiş kadir bey.valla ne yapacağımızı şaşırdık.ilaçları yeni bitti ama ağzından nefese devam ediyor.biz burnundan al deyince gayet güzel alıyor aslında .yani tıkanık değil gibi.geniz etinden dolayı olurmu?3 yaşını bitirmeden ameliyat ettirmem zaten.bu kış böyle geçecek sanırım.ilaçları yeni bitti tekrar sinüzit kafa grafisi çektirmeye gerek varmıdır acaba doktor bey?kulakları da odyometride düz çizgi halinde çıkmıştı.tekrar kontrol ettireyimmi?teşekkürler?veya götürmeden iliadin kulansam alışkanlık yaparmı?teşekkürler.
|
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2009 Saat 21:41
İliadin alışkanlık yapmaz, 3 gün, günde2x2 şer damla her iki buruna damlatın. Birde Coldmix 2 damla yastığına damlatın.
|
|