Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

beta

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20021
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 17:56

Konu: beta
Mesajı Yazan: ilgetuna
Konu: beta
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2009 Saat 00:49
hocam iyi akşamlar; oğlumun 2 gündür yüksek ateşi vardı. az öksürük burub tıkanıklığı kusma derken hastaneye götürdük grip die çok korktum doktor beta olduğunu söyledi kültür aldı penisilin yaptırdık. kültürü temiz çıktı. 1,5 yaşında kızım var oda bugün ateşlendi odamı hasta oldu onun bünyesi biraz hassas eğer penisilin yaparlarsa alerji yapar yan etkilerinden korkuyorum penisilinin en kötü yan etkisi ne olabilie ben hala emziriyorum bu kış boyuncada emzircem sütün hala faydası varmıdır birde hocam cold mıx i bulamıyorum eczanelerde yok başka nerden temin edilebilir serum dökmeyen çocuklar için birebir allah razı olsun hakkınızı helal edin

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2009 Saat 17:17
Benim "-Beta diye bir virüs...-" yazımı okuyun. O yaşlarda olmaz. Şüphelenirseniz "- Srep-A testi yaptırın. Boğaz kültürleri güvenilir değildir.
Penisilin çocuklarda allerji yapmaz. Anne sütü gittiği kadar gitsin.Eczacınıza söyleyin, "Cold-mix'i" depodan getirtsin.

Mesajı Yazan: ilgetuna
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2009 Saat 17:45
cevabınız için teşekkürler. oğlumun ateşi düşmedi ama genel durumu iyi penisilin nasıl bir etki yapacak ateşinin düşmemesi normalmi.  kızdada ateş var hafif öksürük ateşi için birşey yapmıyrum inanın hastaneye götürmeye korkuyrum çoluk çocuk hep hasta iyi olan orda daha beter hastalanır ateş düşürücü veriyimmi beklemeden hemen götüreyimmi bilemedim

Mesaj Tarihi: 18 Kas 2009 Saat 15:33
Eğer "Penisilin" gereken bir durum olsa idi ateşi çoktan düşmüştü.. Gripal enfeksiyonlara Penisilin tesirli değildir. Ateşini düşürmeyin.

Mesajı Yazan: livar
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2009 Saat 20:02
Kadir Bey,

İyi akşamlar,

Kızım ana okuluna gidiyor, sınıfından bir arkadaşı geçen günlerde Beta virüsüne yakalanmış, on günlük tedavi sonunda düzelmiş. Bundan yeni haberimiz oldu, sizin yöntemleriniz ile kızımızda ki gribal enfeksiyonu sonlandırmıştık ki, bu olay ortaya çıktı. Arkadaşlarından birinin doktoru Panos 400 mg adında bir ilaçın koruyucu olacağını söyleyerek önermiş.

Sizce ne yapmalıyız?

Mesaj Tarihi: 25 Kas 2009 Saat 16:16
Benim "-Beta diye bir virüs...-" yazımı okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat