Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük ve kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20040
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 18:42

Konu: öksürük ve kusma
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Konu: öksürük ve kusma
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2009 Saat 00:46

MERHABA DR. BEY

oğlum 13 aylık yaklaşık 10 gündür süren iştahsızlığı vardı oğlumun diştendir diye çok önemsemedim emiyor çünkü çok yemesede..fakat bu gece 3, gecedir ateşleniyor özellikle gece uykuda ve sürekli emmek istiyor..ateşi çok fazla değil üstünü ince giydiriyorum böylece düşüyor..gündüzde ateşi yok sadece gece..3 hafta önce kkk aşışı oldu onunla bir bağlantısı var mı acaba..

birde dr. bey bu akşam uyurken baktım hafif ateşi vardı..ve titredi 2 kez..üşümüş gibiydi ..oda sıcaklığı iyiydi ve ateşi var gibiydi....sizce neden olabilir 

asıl sorunumuz dr. bey oğlum ilaç içmiyor verecek olsam kusuyor bişey yiyecek olsada kusuyor..öksürüğü yok bir kaç kez hapşırdı sadece ..inanın ne yapacağımı şaşırdım ..çok üzülüyorum yemiyor su bile içmiyor..dr.a götürmedim henüz çünkü çok korkuyorum eczanelerde bile herkes maskeli domuz gribi bu kadar yaygınken götürmek korkutuyor beni...

ne yapmalıyım tecrübelerinize çok güveniyorum...şimdiden çok teşekkür ediyorum...

tekrar merhaba..
dün gece yine uyumadı dr. bey.ateşi yoktu ama öksürdü bir kaç kez ve hapşırdı.burnuda tıkalı..akşam yediği bir kaç lokmayıda o anda kustu.sadece emdi bu sabahta birşey yemedi..ama sürekli emiyor..sizce yeterlimi emdiği..ishali yok kakası suluydu ama 1 kez yaptı ve yeşilimsiydi..

az önce burnuna sprey sıkmaya çalışırken ki izin vermiyor buna.öğürdü bir kaç kez baktım ağzında afedersiniz balgam mendille aldım beyazımsıydı rengi..korkuyorum bu belirtiler domuz gribini hatırlatıyormu size..lütfen bişey söyleyin..çok korkuyorum..

ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum..iyiki varsınız..

NOT: sevgili mod konuyu grip konusunun altına açacaktım ama hata verdi..yanlış yere açtıysam lütfen kusura bakmayın bir kaç zamandır giremedim foruma değişmiş yerler falan..zahmet olmazsa doğru yere taşırmısınız..teşekkür ederim..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2009 Saat 15:04
Yeni uygulamaya göre Dr. Kadir Tuğcu Bey'in cevapladığı sorular 1 hafta sonra uygun yere taşınıyor.
İlginize teşekkürler... 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2009 Saat 16:35
Domuz gribine benzemiyor, hafif bir grip gibi.. Eski maillere bakın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat