Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

acilll asi yaptirdik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20215
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 22:55

Konu: acilll asi yaptirdik
Mesajı Yazan: durucan
Konu: acilll asi yaptirdik
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2009 Saat 20:14
iyi aksamlar dr bey
6 yasindaki ogluma cuma gunu domuz gribi asisi yaptirdik bu aksam oksurmeye basladi ama suan baska bir seyi yok acaba domuz gribi geciriyor olabilirmi okula gondereyim mi 20 aylik kardesi var onada persembe asi yaptirdik biraz uzak dursunlar mi lutfen cevap
tesekkurler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2009 Saat 11:22
Ateşi olmadığı sürece okula gidebilir. Küçüğe gelince; koru-koru nereye kadar?? Boşverin alırsa hazır havalar sıcak iken alsın. Aralık-Ocak, her türlü grip ağır seyr eder.

Mesajı Yazan: faize
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2009 Saat 16:31
hocam ben de 18 aylık oğluma dün domuz gribi aşısı yaptırdım. gece ateşlendi biraz calpol verdim 3 saat geçmeden yine ateşlendi biraz daha şurup verdim. ateşi 39 du. sonra düştü bugün ateşlenmedi ama pek keyfi yok. ateşi aşıdan dolayımı çıktı bu normalmidir. ben çok endişelendim. aşıdan sonra hasta olanlar varmış. cevaplandırırsanız çok sevinirim. teşekkür ederim. 

-------------
faizepehlivan

Mesajı Yazan: durucan
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2009 Saat 16:32
kardeşini de aşı yaptırmıştık.
 aşı kesin koruyuculuk sağlamıyor mu? yoksa sadece hafif atlatmayı mı sağlıyor ?
birde aşı olmadan önce virüsü almışsa hafif mi atlatır?

Mesajı Yazan: emelkaraman
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2009 Saat 18:38
ben de 8,5 aylık kızımı aşılatıp aşılatmama konusunda kararsız kaldım. doktoru aşılatın dedi ama eşim istemiyor. kızım sürekli evde, biz de temizliğe çok dikkat ediyoruz, dışardan gelince banyo yapmadan kucağımıza almıyoruz, misafir kabul etmiyoruz. acaba aşılatmadan onu korumanın başka bir yolu var mı? her bebek ağır mı geçirir bu gribi? diyelim ki grip oldu nasıl tedavi edilecek?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2009 Saat 16:09
Ateşi düşürmeyin, eski mailleri okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat