Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gaz çıkardıktan sonra yemiyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2034
Tarih: 09 Eki 2025 Saat 18:05

Konu: gaz çıkardıktan sonra yemiyor
Mesajı Yazan: rashh
Konu: gaz çıkardıktan sonra yemiyor
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2007 Saat 21:36
benal hanım 3 aylık kızım mamayla besleniyor. acıktığı zaman mamayı yemeye başlıyor bir süre yiyor sonra gaz oluşuyor karnından gurul gurul sesler geliyor yemek istemiyor. gazını çıkarıyoruz sonra ağlamaya başlıyor yemek istemiyor emzik verince susuyor ama çok şiddetli bir şekilde emiyor emziği de. emziği çıkarıp mamayı verince ağlıyo emmiyor. bir süre öylece bırakıyorum yatırdığımda gözlerini kapatıp emzik emiyor ama tabi sinirli oluyor çünkü karnı aç boş boş emzik emmek sinirlendiriyor onu.bir süre bekliyorum sonra yemeye devam ediyor ama tabi 120 cc mamayı bir saatte yiyioruz 4-5 kez gaz çıkararak. bitiremiyor da mutlaka kalıyor biberonda.bir an önce bitirsin diye biberonlarının deliklerini büyüttüm ama çare olmadı. ne yapmamamı önerirsiniz. neden tamamını hemen bitiremiyor bazen bu yüzden 6-7 saat yemiyor hiçbirşey
çok teşekkür ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2007 Saat 12:19
Merhaba...
Emziğin ucunu açmayın. Daha çok gaz yutar. Biberonun kapağını çok sıkmayın. Bebek emerken biberon içine hava girmeli kabarcıklar halinde. Bir de böyle deneyin. Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat