Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hocam napcam şaşırdım artık ...(kaka)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20550
Tarih: 11 Kas 2025 Saat 18:14

Konu: hocam napcam şaşırdım artık ...(kaka)
Mesajı Yazan: karengürsel
Konu: hocam napcam şaşırdım artık ...(kaka)
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 02:21
hocam karen 10.5 aylık... hala kaka sorunu saat 2 ve yeni uyudu kakası normal cıvıklıkta rengide iyi ama çok zor yapıo bide günde 1 kere yapıo ama bir bez çok dolmuo sanki yapamıo tam olarak ... anne sütü hariç çok bişey yemio yani bizimle yaptığım yemeklerin tadına bakıo sadece ne yapmam lazım artık şaşardım nolur tekrar yardım hocam

-------------
krngrsl

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 09:56
Kadir Bey'in daha önce cevaplamış olduğu kaka problemleri ile ilgili eski maillerden faydalanabilirsiniz.

http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=125&title=idrar-kaka-sorunlari-ve-tuvalet-egitimi - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=125&title=idrar-kaka-sorunlari-ve-tuvalet-egitimi

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 14:27
bu maillerini hepsini okudum hanımefendii... hocama sorum çok başka... enzim problemi mi var anne sütünü hazmedememe gibi bi durum olurmu

-------------
krngrsl

Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 15:00
Orjinalini yazan: karengürsel karengürsel Yazdı:

bu maillerini hepsini okudum hanımefendii... hocama sorum çok başka... enzim problemi mi var anne sütünü hazmedememe gibi bi durum olurmu

Sorum çok başka demişsiniz ama yukarıdaki sorunuz aynen moderatör arkadaşımızın attığı mesajı gerektirir nitelikte...

O halde lütfen sorunuzu anlaşılır bir şekilde sorunuz... Ayrıca moderatör arkadaşımızın size ve Kadir Bey'e yardımcı olmaya çalıştığını farkediniz...

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 16:24
moderatör arkdaşın attığı linke baktım hanımefendi ve o na istinaden yazdım nedir bu gereksiz tavrınız anlamdım...

-------------
krngrsl

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 16:34

moderatör arkdaşın attığı linke baktım hanımefendi ve o na istinaden yazdım nedir bu gereksiz tavrınız anlamdım...

Valla size özel bir gereksiz tavır uygulanmıyor. Daha önce bir çok kere sorulmuş sorular tekrar sorulduğunda arkadaşlarımız bu şekilde yol gösteriyor. Asıl siz buna neden bozuldunuz? Size yardımcı olunmaya çalışılmış sadece... Siz benim sorumun cevabı orada yok diyorsunuz ama ilk sorduğunuz soru farklı biçimlerde herhalde en az 10 kere sorulmuştur.

Bir de beyfendi olacak... Wink

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 16:44
üff ksusuruma bakmayın bu ara fazla gerginim...(özürüm tavrım için) maillerin hemen hemen hepsini okudum benzer olanlar var ama aynı diil bu konuda anlaşamıycaz sanırım...

-------------
krngrsl

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 16:51

üff ksusuruma bakmayın bu ara fazla gerginim...(özürüm tavrım için) maillerin hemen hemen hepsini okudum benzer olanlar var ama aynı diil bu konuda anlaşamıycaz sanırım...

Hiç önemli değil.
Size özel bir durum söz konusu değil ama emin olun...

Selamlar, sevgiler...

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 19:29
hocam karen 10.5 aylık... hala kaka sorunu saat 2 ve yeni uyudu kakası normal cıvıklıkta rengide iyi ama çok zor yapıo bide günde 1 kere yapıo ama bir bez çok dolmuo sanki yapamıo tam olarak ... anne sütü hariç çok bişey yemio yani bizimle yaptığım yemeklerin tadına bakıo sadece ne yapmam lazım artık şaşardım nolur bağırsak enzim problemi var acaba ama anne sütünü hazmedememe gibi bir problem olurmu..

-------------
krngrsl

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 19:47
Cıvık kaka yaptığı sürece isterse 4-5 günde bir kaka yapsın önemli değil.Enzim eksikliğinde, gözlerinizi yaşartacak kadar pis kokulu ve sulu  kakalar yapar..Aç kaldığında is top-top sert kakalar yapar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat