Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ilaçları kullanmalımıyım?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20564
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 04:51

Konu: ilaçları kullanmalımıyım?
Mesajı Yazan: mukadder
Konu: ilaçları kullanmalımıyım?
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2009 Saat 18:50
Merhaba Doktor bey,daha önce size anlatmıştım, 21 aylık oğlum 20 Kasımda havale geçirmişti, 1 hafta ateşi düşmedi, doktorumuzun tavsiyesiyle 1 şişe augmentin kullandık, daha 2. dozdan sonra ateş düştü ve çocuk kendini daha iyi hissetmeye başladı. Ama zaten iki aydır devam eden öksürük kesilmedi, özellikle sabahları balgamlı oluyor. Sizin grip tedavisi yöntemlerinizi hiç bırakmadım. Burun akıntısı  var, ishal, kusma, ateş yok. Ama asıl bizi rahatsız eden hastalığının ardından her gece aralıklarla uyanıp canı yanıyormuşcasına ağlaması. Bugün doktoruna gittik. "Otit var" dedi, Losefar 100mL, (sabah, akşam 2/3 ölçek, tok), otrivine sprey ve öksürüğü olursa sudafed ekspektoran şurup verdi. Sizin önceki maillerinizin birinde grip arkası kulakta tıkanıklık sonucu rahatsızlık olabileceğini  okudum. Bu nedenle henüz yeni antibiyotik kullanmış oğluma yeniden antibiyotik vermekten endişe duyuyorum. Ama gerekliyse de oğluma bile bile acı vermek istemiyorum. Bu konuda önerinize ihtiyacım var. Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2009 Saat 13:10
3 gün "İliadin Ped. damla" 2x2 şer damla BURNU'na damlatın...3. günden sonra, Serum fiz. ile devam edin..  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat