|
Merhabalar Kadir Bey;
Tuvalet eğitimi hakkında size danışmak istedim. Kızım 21 mayıs 2008 doğumlu. Yaklaşık 1 aydır kakası geldiğinde kaka diye haber veriyor. Aslında kakasını öğrenmesini ben sağladım. Kakasını yaptığını anladığımda kakamı yapıyorsun diye sordum, bezine yaptığı kakasını gösterdim. O da yaklaşık 1 aydır belki daha fazla oluyor kakasını söylüyor yapmadan önce. Ben de belki yapar diye klozete oturtuyorum söylediğinde fakat yapmıyor, oynuyor. Kaldırıp bezini bağladığımda bezine yapıyor. Ama çişten haberi yok. Üstüne gitmeli miyim? Öğretmeli miyim tuvaletini yapmasını?
Bir de kızım nezle. Bugün altıncı gün; ilk günden beri aşırı burun tıkanıklığı var, ateşi falan olmadı halsizlik de yapmadı. Hiçbir ilaç kullanmadım. Ama aşırı derecede burnu tıkalı. 6 gündür doğru düzgün uyku uyumuyor. İll…n de kullandım. (c..d m.x de kullanıyorum). Çocuğun burnunu koparasım geliyor. Yapabileceğim başka bir şey var mı? Bir de hocam böyle hafif hastalıkta bile 4 saate bir c….ol, ya da pe….us veren tanıdıklarım var. Pe…us u önermediğinizi biliyorum, c…ol vermek doğru mu?
Cevabınız için teşekkürler; saygılar…
|