Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20699
Tarih: 21 Kas 2025 Saat 11:38

Konu: Geçmeyen öksürük
Mesajı Yazan: muhterem
Konu: Geçmeyen öksürük
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2009 Saat 19:00
Hocam iyi akşamlar , oğlum için sizinle telefonda konuşmuştuk gereksiz antibiyotik tedavisi aldığını söylemiştiniz. Şimdi öksürüğü gececek gibi oldu ama bugün tekrar başladı şiddetli kuru öksürük ve burun tıkalı olmadığı halde hırıltılı solunum.  Yaklaşık 1.5 aydır öksürük devam ediyor. Limonlu zencefilli bala ve serumfizyolojiğe devam ediyorum nerdeyse 500 gr. bal bitti ama bizim öksürük azalıp tekrar başlıyor.
Kendimi zor tutuyorum öksürük şurubu kullanmamak için ne yapmam lazım şimdi ?

Bİrde diyorsunuz ki 500 ml sütü garantiye alın ama oğlum biberondan su hariç birşey içmiyor. Artık oturarark yemeyi öğrendi yatırıp kaşıkla süt içiremiyorum çıldıırır derecesinde ağlıyor sonrada genzine kaçırıp kusuyor, oturarak ise içmiyor. bardakla öğretmeye çalıştım o da olmadı. Anne sütü almıyor ve günlük süt ite kaka 200 ml.  9 ayı doldurdu kilosu 8100 gr boyu 72 cm.  öksürük olduğu için sipraktinde önermiyosunuz , Şimdi ben napacağım cevabınızı merakla bekliyorum. Hayırlı akşamlar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2009 Saat 16:49
Tekrar grip almış olabilir. Biraz insan temasını azaltın. Sütü soğuk deneyin.. Peynir ile de arayı kapatabiliriz..

Mesajı Yazan: muhterem
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2009 Saat 19:22

cevabınız için teşekkürler hocam, yalnız ben sütü soğukda denedim diğer maillerininzi okuyarak ama yine içmiyor. Sabah kahvaltısında 1 dilim peynir biraz yumurta ve gün içinde yaklaşık 2 yemek kaşığı yoğurt yiyor. Süt yerine bunlar yeterli olur mu ki ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2009 Saat 13:06
Süt içmeyenlerde "peynir" çok önemli, 50 gram peynir, 250ml. süte denk gelir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat