Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebeğim sürekli ağlıyor.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20784
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 00:56

Konu: bebeğim sürekli ağlıyor.
Mesajı Yazan: sevdays1
Konu: bebeğim sürekli ağlıyor.
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2009 Saat 15:57
merhabalar.kızım artık 30 günlük oldu.ama yaklaşık 2 haftadır amansız ağlamaları ile uğraşıyoruz.bu ağlamalar özellikle gece,2-6 arası filan tutuyor.ve ne yapsak da susmuyor.emziriyorum,altını değiştiriyorum,kucaklıyorum,metsil veriyorum...nafile.ayrıca artık gündüzleri bile uyanıkken böyle,mızmız ve ağlıyor hiçdurmadan.emzirmelerden sonra gazını da çıkartmaya çalışıyorum.her seferinde başaramıyoruz tabi,bazen çıkartamıyor.yediklerime dikkat ediyorum,gazlı şeylerden uzak duruyorum.onu sıcak tutmaya özen gösteriyorum...kısacası bu durum beni fazlasıyla üzüyor.ona her baktıkça mutsuz ve mızmız bir bebek görüyorum.ağlayasım geliyor.onun karakter gelişiminin de böyle olmasından korkuyorum.ben ne yapabilirim?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2009 Saat 16:14
Canım rahat ol çünkü bizlerde aynı şeyleri yaşadık..İlk 20 gün rahat oluyorlar sonra başlıyor ağlama nöbetleri..

kış bebekleri dahamı zor bilmiyorum ben çok zorlanmıştım,üşüyecek diye çok giydiyordum,ona dikkat etmelisin sıcaktan bunalıyo olabilir,sivilcelenip isilik gibi kızarıyosa sıcaktandır çok giydirme..

Gzını çıkarırkende çok nazik olmamak lazım,üstten gaz çıkarsada alttan zorlanıyolar ilk dönem,masaj giriyo devreye hemen,ben kızımı soba başında soyar bebe yağıyla birde başka bi yaş kullanmıştım onunla masajlar yapardım..Ne kadar rahatladığını düşünsemde ilk 3-4 ay küçücük odanın içinde sabah 4lere kadar gezelerdikLOLLOL 

Mesajı Yazan: brgl
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2009 Saat 21:45
benim yakın çevremde benden başka kimsede böyle bebek görmemiştim ama üyesi olduğum sitelerde ne kadar çok kişi çıkıyor bu dertten,6 ay içinde düzeliyor ama çocuk zaten yapı olarak huysuz olduğu için bu kadar ağlıyor yani büyüdükçe de huysuzluğu da beraberinde büyüyorSmilekarakter gelişiminden korkmayın,rahatlaması için biz çingen beşiği kurmuştuk en son.

Mesajı Yazan: sevdays1
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2009 Saat 22:12
evet normal,geçer deniyor ama.yani elden gelen şeyler bu kadar kısıtlı mı?el kadar bebek,yırtıyor kendini,5-6 saat hiç durmadan ağladığı oluyor.nasılsa geçecek diye düşünüp rahat olamıyorsun o manzara karşısında.bazen gazı olduğunu da düşünmüyorum üztelik.ayaklarını filan karnına çekmiyor ama yine de ağlıyor zaman zaman.ne zormuş anne olmak.anne olunca anladım:(

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat