Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

DOMUZ GRİBİ AŞISI

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20803
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 13:26

Konu: DOMUZ GRİBİ AŞISI
Mesajı Yazan: ULASKARABACAK
Konu: DOMUZ GRİBİ AŞISI
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2009 Saat 13:42
MERHABA KADİR BEY 2.5 YAŞINDAKİ OĞLUMA 20 GÜN ÖNCE DOMUZ GRİBİ AŞISI YAPTIRDIK HEMŞİREYİ UYARMAMIZA RAĞMEN TAM DOZ YAPILACAĞINI SÖYLEDİ VE ÖYLEDE YAPTI.YİNEDE 2.DOZU YAPTIRMAMIZ GEREKİRMİ?BİRDE ŞUAN GENİZ AKINTISI VARMIŞ SÜREKLİ GÖTÜRDÜMÜZ DOKTORUMUZ DOMUZ GRİBİ AŞISININ ZARARLI OLDUĞUNU VE İLERİ VADEDE YAN ETKİSİ OLABİLECEĞİNİ VE DOKTORLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNUN AŞI YAPTIRMADIĞINI SÖYLEDİ BAYA TEDİRGİN OLDUM YANLIŞ MI YAPTIK ACABA TEŞEKKÜR EDERİM

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2009 Saat 14:16
10 yaşından küçüklerde, mühim olan 2 doz yapılması, miktar önemli değil, tam veya yarım farketmez. Aşı zararlı değil, eğer devlet aşıyı yapmaları için doktorlara dağıtsa idi hiçbiri böyle laf etmezdi.

Mesajı Yazan: ascioglu
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2009 Saat 14:52

Merhabalar

Domuz gribi aşısında 5 yaş altı iki doz uygulanıyordu şimdi onu 10 yaşamı çektiler.Benim kızım 22 aylık dün ikinci doz domuz gribi aşısını yaptırdık.Oğlum 8 yaşında onada mı ikinci dozu yaptırmam gerekiyor bu durumda ???

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2009 Saat 14:34
Evet, aynen öyle... Hep 10 yaştı.. Sadece bir ara ilk günlerde, ilk 5 yaş aşılanacak diye bir laf çıktı idi, zannederim onu hatırlıyorsunuz..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat