Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

her ay hastayız! (grip)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=20980
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 18:43

Konu: her ay hastayız! (grip)
Mesajı Yazan: zeynebin annesi
Konu: her ay hastayız! (grip)
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2009 Saat 14:40
merhaba hocam
kızım 1 haftadır geceleri çok terliyor ve huzursuzdu,,önceki gece de öksürük başladı.dün fazlalaştı+en fazla 38 derece ateş...gittik doktora,,grip mi,b.enfeksiyonu mu pek emin olamadı sanki ama sonra grip deyip,,aferin,,balgam söktürücü,ve dolven verdi..3güne ateşi düşmez,iyileşme olmazsa tekrar gelin dedi..
şimdi,gecen ayda grip olup,ilaçsız atlatmıstık,ama bu sefer atesi az olmasına rağmen ,çok rahatsız.ağrıları çok gibi görünüyor..aferini kullanmıyorum,balgam söktürücü dediğini kullanmalı mı?(adını hatırlayamadım)dolveni bir kez ağrıları için verdim gece,,onun yerine gerek olursa minoset kullanayım diyorum..
bir de bizi her hastalığımızda öldüren birşey var;ağız yaraları,,şu an 2 aft var,,ve hiçbir şey yiyomiyor..andorex ve aftamed . kullanıyorum.onlara bayılıyor. bu sefer kenakord da sürdüm ama hemen diliyle uzaklastırdı,2kez denememe rağmen,yine süreyim mi?
ayrıca istesede çorba bile yiyemiyor,,1l aşkın süt içiyor..(2kez de kustu öksürürken)yeterli mi bu süt miktarı..
hmm birde çok dağınık yazdım galiba ama sadece( yarım saattir 3 kez uyandı,geri uyuttum) sf ve vicks+cold mix kullanıyorum ballı limon ise canını çok yaktı veremiyorum
sorum çok klasik farkındayım,ama yinede çok teşekkürler hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2009 Saat 17:05
En azından antibiyotik vermemeye başladılar, buda bir gelişmedir. .. Aftları için "Pyralex" veya "Pyralvex" solüsyonu bir deneyin.. Yemekten önce Dentinox jel sürerseniz, ağrısı biraz hafifler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat