Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

vitamin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21013
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 18:26

Konu: vitamin
Mesajı Yazan: didemim
Konu: vitamin
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2009 Saat 18:34
kadir bey öncelikle sonsuz teşekkür..kızımın 1 yaş kontrolü vardı..1 yıldır multi ta..s kullandık vitamin olarak..bi kac sorum oluak..
1.doktorumuz multi bırakın pol..vit şurup kullanın dedi..
2.pol..ivit bitincede devit 3 damlaya devam edin dedi..gerek varmı bunlara
3.birde hebatit aşısını 1 yaşında yapmaya gerek yok 2 yaşında yaparız dedi..sadece kızamıkcık ve pnömokok yaptı..hebatiti yaptıralımmı

-------------
DİDE

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2009 Saat 10:52
1- Bir yaşından sonra vitamin, keyfe keder... Verecek iseniz, Multi-Tabs ile devam edin.
2- Bir sürü kafa karıştıran lüzumsuz iş...
3- HepatitA  eskiden 2 yaşından sonra yapılıyordu, şimdilerde 1 yaş sonrasına alındı ama, o aylarda daha önemli bir sürü aşı olduğu için bende biraz, sonraya atıyorum... "-Aşı için gelmeyin, bir kontrole geldiğinizde yaparız-"  diyorum..
Not: Tek başına "Kızamıkçık" aşısı yanlış olmasın, "Kızamık-Kızamıkçık-Kabakulak" olacak..

Mesajı Yazan: didemim
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2009 Saat 16:17
multi tabsin bir yaş sonrası damlasıyla devam etmek gerekir dimi.aslında vitamin kullanmak istediğimden deil kızım sadece emiyor ben işteykende 6 saat kadar beni bekliyo..bunun için tedirginim.şu an bir yaşında 77 boy kilo 10 700 nasıl sizce multiye gerek vrmı...teşekkür sonsuz

-------------
DİDE

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2009 Saat 19:16
Esasında bir yaşından sonra benim önem verdiğim husus, çocun beğenmesi... Gerisi lüzumsuz teferruat... Ayrıca da şart değil.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat