Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ağızda mantar ve uçuk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21061
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 19:45

Konu: ağızda mantar ve uçuk
Mesajı Yazan: meltemert81
Konu: ağızda mantar ve uçuk
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 13:43
merhaba kadir bey
oğlumun ağzında beyaz yaralar çıktı ve diş etleri şişti bizde doktora götürdük.mikostatin ve zovirax şurup verdi.diş etlerinde herpes simplex virüsünün neden olduğu bir durum olmuş.ama hiç yemek yemiyor.ilaçlar dışında yapmam gereken birşey varmı hocam çok huzursuz oğlum anne sütünüde reddediyor.sağıpta veriyorum.sıvıdan başka bişey yemiyor.
cevabınız için şimdiden teşekkürler.

-------------
mert

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2009 Saat 10:04
Zannederim, "Herpangina" geçiriyor.. Tedavisi yoktur, tam 7 gün sürer. İlk 4 günü çok kötüdür. Yemeklerden evvel ağrısını almak için, "Dentinox" jel sürün, yemeklerden sonrada "Pyralex" (veya Pyralvex) solüsyondan sürün.  

Mesajı Yazan: meltemert81
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2010 Saat 14:49
merhaba kadir bey
oğlum14 aylık geçtiğimiz hafta ağzında yaralar çıktı.sizede sormuştum.1 haftadır emmemişti bende sütümü sağıpta verdim artık yaralar geçti.(herpengiva demiştiniz sanırım)ama emmiyor gece uyandığında vermeye çalışıyorum almıyor gündüzde aynı..çok üzülüyorum 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ne yapmam gerekiyor.

-------------
mert

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2010 Saat 14:48
14 aylık çocuk, 3 saatte bir emecek değil... Bırak kendi haline, bakalım kilo almada bir düşüş yaşayacakmı, düşme olursa görüşürüz..Gerekirse ek gıdalara başlarız..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat