Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hekese merhaba

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21063
Tarih: 29 Tem 2025 Saat 02:00

Konu: hekese merhaba
Mesajı Yazan: zeymus
Konu: hekese merhaba
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 15:48

merhabalar

benim adım zeynep 21 yaşındayım ve 2 aylık dünya tatlısı bi kızım var ama çok problemli bi kız hiç uyumuyo çok aglıyo emerken kıyamet koparıyo çok aglıyo bebekler normalde emerken susar benimki aglıyo ne yapmam gerekli bilmiyorum neden böyle agladıgınıda bilmiyorum çok gazı oluyor sürekli gaz çıkarıyo ve sürekli emmek istiyo doymak bilmiyo eger bilginiz varsa ve bana yardımcı olursanız sevinirim ne yapıcagımı inanki bilmiyorum arnavutluga eşimle iş için geldik kızım bir aylıktı ve burada yabancı kime götürüm ne yapım bilmiyorum sizler bana yardımcı olursanız mutlu edersiniz beni şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum herkese:D

-------------
anne olmak bambaşka çok güzel bişey:D:D:D

Cevaplar:
Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2009 Saat 15:10
merhaba bebeğinin gazı tam olarak iyi çıkmıyor ise ağlayabilir birde çok fazla emiyorsa oyüzden de tokken de rahatsız olur belkide biyeri ağrıyordur?
masaj yapsan bacaklarını kollarını hareket ettirsen falan belki biraz olsun rahatlar...

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: esraa
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2009 Saat 17:43
  öncelikle hoş geldin canım benımde 3 aylık kızm var bazen merken benım kızmda ağlıyo süt gelmiyor diye bende ayakta sallaya sallaya emziriyorumConfused

-------------
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 01 Oca 2010 Saat 12:43
çok teşekkür ederim öncelikle gazını çıkarması için hareketler yapıyoruz rahat çıkarıyo ama sürekli emmek istiyo meme tiryakisi olmuş durumda şu anda ve emerken çok aglıyo bazen bende ayakta gezerek emziriyorum susuyo ama uyumuyo çok zor uyutuyorum sürekli meme istiyo yatırıyorum yüz üstü yastıgı emiyo çare nedir bilmiyorum bide ben kendimde hemşireyim ama terzi kendi sökügünü dikemezmiş anladım:D

-------------

Mesajı Yazan: aycaelyesa
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2010 Saat 15:53
merhaba bunu ben değil ma çok yakın bir arkadaşım yaşadı bebek 40 gün falan hiç uymuyodu devamlı ağlıyodu emerken falan oda kız bebek meğerse annesinin sütü yetmiyormuş çocuk açlıktan o kadar kıyamet kopartıyomuş ilk mama verdikleri gün 3 saat falan hiç uyanmadan uyumuştu  dr mama için danışmanı tavsiye edrim

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2010 Saat 15:48
benim sütüm yeterli emerken fışıkırır tarzda hatta bazen mama hazırlıyorum ama onu almıyo sürekli emmek istiyo emziriyorum ama bu seferde aglamaktan ememiyo sütüm olmasa anlıcam fakat sütüm çok fazla allaha şükür ama yinede çare bulamıyorum neden bu kadar aglıyo çözemedim hala uyudugu zaman benimkide  3 saat hatta bazen daha fazla uyuyo genellikle banyo yaptırdıgım zaman çok rahat uyuyo ama onun haricinde çok zor uyutuyorum

-------------

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2010 Saat 16:04
beslenme arası çok sık olan bebeklerde karın ağrısı olurmuş belkide ondan ağlıyordur... Emme içgüdüsü ile sen her ağladığında emzirmek istersen ağrısı fazlalaşır belki... Ağladığında kucağına alıp gez sallıyorsanız salla ama sık sık emzirme belki bu şekilde düzelir...

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesaj Tarihi: 02 Oca 2010 Saat 21:51
ewet haklısın bu olabilir gerçekten çünkü aşırı çok emziriyorum ve düzensiz saatleri bunu denemeliyim kesinlikle teşekkürler:D

-------------

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2010 Saat 21:57
canım benim bizde çok ağladığında doktorum saç kurutma makinesini çalıştır ve karnına tut demişti. denedik hem sıcak hemde ses kızımı rahatlatıyordu. çok bunaldığın zamanlarda sana küçük bi tavsiye.Allah kolaylıklar versin.

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2010 Saat 23:51
Canım emzirme araları aç bence de, eğer sütün çok geliyorsa 3 saatte bir emzir Smile

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Oca 2010 Saat 00:06
teşekkürler denemekte fayda varSmile

-------------

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2010 Saat 00:21
bu dönemlerde bebeklerin beyin gelişimi maksimum seviyede olurmuş....ve bu gelişmenin yarattığı karmaşa ile başedemeyebilirlermiş....ağlamasının bir sebebide bu olabilir....

aynı dönemlerde aynı şeyleri yaşamıştım....daha sonraları bu yukardakini okuyunca ben ona bağlamıştım....

emzirme aralarınıda aç bakalım.....

ayyyyy...kızımı sakinleştirmek için neler yaptığım geçti şimdi aklımdan.....tabiri caizse bir ters takla atmadığım kalmıştı....

ilginçtir....makamlı bir şekilde
ha-ha-ha-ha
hi-hi-hi-hi-hi
ho-ho-ho-ho
ha-ha-hi-hi-ho

saçmalamasında hiç tık çıkarmazdı......LOL

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2010 Saat 17:08
Bizde o dönemlerde çok çektik.Nedensiz sebepsiz ağlardı.Bizim oğlanıda ''Ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında'' şarkısını söyleyerek sustururduk .Ne günlerdi ya.Ama şunu farkediyorum kuzey ağladığında,huzursuz olduğunda herhangi bir şarkıyı söylediğimde susuyor.Banada enteresan geliyor

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2010 Saat 16:45
:D:D:D hepinize çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için benim sütüm yeterli emziriyorum doyuyo fakat yatırdıgım zaman yastıgı bazen battaniyesini bazen de kucagımdayken üstümü emiyo napım dayanamayıp yine emziriyorum buna hala bi çözüm bulamadım heralde bu böyle gidecek saç kurutma makinesini denedim işe yaradı susuyo ama bi süre sonra yine aranmaya başlıyo anlamıyorum benim kızımın derdi ne uykuda bile yastıgını yiyo sürekli emmek istiyo ben bıktım emzirmekten o bıkmadı emmekten bi an önce büyüsede bende kurtulsam şu huyundan :(

-------------

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2010 Saat 23:26
Orjinalini yazan: zeymus zeymus Yazdı:

:D:D:D hepinize çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için benim sütüm yeterli emziriyorum doyuyo fakat yatırdıgım zaman yastıgı bazen battaniyesini bazen de kucagımdayken üstümü emiyo napım dayanamayıp yine emziriyorum buna hala bi çözüm bulamadım heralde bu böyle gidecek saç kurutma makinesini denedim işe yaradı susuyo ama bi süre sonra yine aranmaya başlıyo anlamıyorum benim kızımın derdi ne uykuda bile yastıgını yiyo sürekli emmek istiyo ben bıktım emzirmekten o bıkmadı emmekten bi an önce büyüsede bende kurtulsam şu huyundan :(

henüz iki aylık....kendini güvende hissettiği yer anne kucağı.....
henüz gözleri tam göremiyor..dünyayı algılayabilmiş değil....tek bildiği anne kucağı ve kokusu....
bir an önce büyüse deme...tadını çıkar her anın...okadar keyifli ki...bıkma emzirmekten....emzik kullanabilirsin..emme iç güdüsünü tatmin edersin...rahatlatırsın onu....

bırak işi gücü...sende yat yanına....bir ay sonra herşey yoluna girmeye başlayacak

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2010 Saat 16:39
Çok güzel özetlemişsiniz teşekkür ederim çok saol valla anne kuvagı gibi yok gerçekten ama bırak yanına yatmayı oturmama bile müsade etmiyo illa ayakta gezicez onu istiyo uslu dursa şikayetim olmaz emzikte denedim küçük uçlu bişey damaksız minnacık 0-3 ay içinmiş ama onu bile almıyo bazen mama yapıyorum onu bile istemiyo anlayacagın açlıktan diil meme tiryakisi olmuş benim kızım sürekli emmek istiyo

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2010 Saat 19:22
küçük emziklere kanmıyorlar güzelim...Eylül 2.5 aylıktı bakkal emziği denilen koca emziği aldı önce sonra damaklıya geçtik....Emzik kullanana kadar senin gibiydik bizde...her daim kucakta roket gibi:)

ama emzik çok rahatlattı onu....çok sakinleşti....biliyorum yorucu ve stresli....annelikte ilk aylarda  en çok bu duygular yaşanacak...ama bak şimdi bize....
anneyi bir öp diyorum gözlerini kırpıştıra kırpıştıra gelip öpüyor...artık neresi denk gelirse...kafa göz burun yanak....LOL

-------------

Mesaj Tarihi: 07 Oca 2010 Saat 12:53
:D çok güzel ya gerçekten sabrın sonu selamettir dimi ama:D:D:D
Allah analı babalı büyütsün saglık sihhat versin herkesin bebegine

-------------

Mesajı Yazan: Aslı
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2010 Saat 05:20

ahhhhhhh ahhhhhh diye başlayayım yazmaya.şu anda gece nöbetindeyim.sallayarak uyutuyorum bizim prensesi

az önce kahve yapmaya gittim geldiğimde cin gibi bana bakıyodu uyanmış öyle oluyoki bazen tuvalete bile gidemiyorum .yeterki uyanmasınLOL

kızım 3 aylık yavaş yavaş b,şeyleri düzeene sokmak istiyorum ama olmuyo.şu gaz yokmu gaz herşeyi mahvediyo.3 saatte bir emziriyorum bazen dahada fazla oluyo onun dışında elini emiyo yastığı emiyo ağzı sürekli açık arayışta.LOL

kucağımda gezdiriyorum hep emzikte almıyo sıpaa.herkesin derdi aynı genelde galiba.yalnız değilsin arkadaşımElSalla

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2010 Saat 18:43
benimi tarif ettin ne:D benim kızımda aynı ya bu kızlarda çok nazlı canım ilgi istiyolar sürekli anlamıyorum emzik almıyodu ama şimdi alıyo chicco nun bi emzigi var böyle damaklı lastikten aynı et gibi bişey gögüse benzetmişler ve çok güzel ben ondan aldım biberonu normal emzigi tutmayan kız ona yapışı verdi valla sanada tavsiye ederim allah yardımcımız olsun valla ne diyim benimkide şimdi saç kurutma makinesi başında öyle uyuyo kapatınca uyanıyoLOL ahh ahh anne olmak bambaşka ya buı sese bile katlanıyorum valla ne diyim yazık bizeCry

-------------

Mesajı Yazan: aycaelyesa
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2010 Saat 19:44
Orjinalini yazan: zeymus zeymus Yazdı:

benim sütüm yeterli emerken fışıkırır tarzda hatta bazen mama hazırlıyorum ama onu almıyo sürekli emmek istiyo emziriyorum ama bu seferde aglamaktan ememiyo sütüm olmasa anlıcam fakat sütüm çok fazla allaha şükür ama yinede çare bulamıyorum neden bu kadar aglıyo çözemedim hala uyudugu zaman benimkide  3 saat hatta bazen daha fazla uyuyo genellikle banyo yaptırdıgım zaman çok rahat uyuyo ama onun haricinde çok zor uyutuyorum
o aman şunu deneyebilirsin nacisane bir tavsiye saatte bir emziemeyi dene ve karnına bebe yağıyla masaj yaptır birde kendi yediklerine dikkat et gaz yapıcı şeyler yiyorsan bebeğine gaz yapıyor olabilir sütünden ondan çok ağlıyor olabilir bir arkaaşımın oğlu da böyleydi o ayaklarına havlu ısıtıp sarıyordu vede karın ağrısını azaltıyodu bu şekilde uyuyodu öyle kolay gelsin

-------------

Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2010 Saat 22:39
Smilebencede süttünüz yetmiyor olabilir kayısı suyu için allah yardımcın olsun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat