Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

depresyon

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21066
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 17:06

Konu: depresyon
Mesajı Yazan: zeynep82
Konu: depresyon
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2009 Saat 17:18
hocam 26.5 aylık oğlum galiba depresyona girdi kardeşi oldu 3.5 aylık ama hiç ayrım yapmıyoruz yani öncelik hep büyüğün ama bu aralar çok değişti herşeye küstüm deyip gömüyo kafayı bi
yerlere ağlayıp duruyo gidip gönlünü alana kadar.avuç içleride çok terlemeye başladı ne dersiniz nasıl davranmalıyız?                                         

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2009 Saat 09:54
Zor... Sizden ziyade, etraftaki aile fertleri, hep abiye öncelik tanıyacaklar.. Her bebek mevzuunda, abi mutlaka örnek gösterilecek.. Eşit davranmanız çözüm değil... Örnek: Siz eşit şartlatda "kuma"yı kabul edermisiniz???  Kardeşi onun resmen kuması.

Mesajı Yazan: zeynep82
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2009 Saat 11:42
yani bu davranışlarının nedeni depresyon olabilirmi?ellerininin terlemesi falan.birde  başka ir konu var hergün sabah 7 de kalkıp sanki rüyasında görmüş gibi patates istiyo kızartmayı günde 5 kere versen yiyecek napmalıyım istedikce kızaratayım mı zararı çokmuş öylemi gerçekten

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2009 Saat 11:21
Kızartmada kullandığınız yağ, "Trans" yağlardan olmadığı sürece pek bir zararı yok ama, düzgün bir beslenme olarak da kabul edemeyiz.. Etinin yanında olabilir. Öncelikle etini , sütünü aldığından emin olun. El terlemesi için bir şey diyemiyeceğim...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat