Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerjik rinit!!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21095
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 19:56

Konu: alerjik rinit!!
Mesajı Yazan: suedalal
Konu: alerjik rinit!!
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2009 Saat 20:54
Kadir bey 32 aylık bir çocuğun 1 aydır geçmeyen burun tıkanıklığı ,gece hırıltısı ,aşırı terleme,öksürük yaşaması normal bi durum mudur.Ateş durumu yok.
doktoru alerjik rinit teşhisi koyup singulair pediatrik grnl,ventolin inh.,flixotide inh.,nasacort sprey verdi. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2009 Saat 10:48
Ateşsiz başlayan gripler daima uzun sürerler ( vücut o mikrobu pek adam yeriene koymuyor ve antikor yapmıyor, hesabı) . Bahsettiğiniz ilaçlar, "Astım'da" kullanılır,Bu ilaçlardan bir fayda alamayacaksınız. Bizim basit grip tedavilerini eski maillerden ve makalelerden öğrenebilirsiniz.  

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2009 Saat 20:51

burun tıkanıklığı için ne önerirsiniz

cold mix ve ballı limonu ben zaten önermiştim arkadaşıma ama hala tıkanık diyo yemek yiyemiyomuş burnundan ötürü ki 1 aydır böyle
burun açıcı bir öneriniz olurmu?
bu arada alerji testi sonucu süte alerjisi olduğu belirlendi

Mesaj Tarihi: 31 Ara 2009 Saat 21:15
sürekli sorularımızla bunalttık sizi belkide
hatta çevremizdekilerin sorunlarıyla bile muhatap olmak zorunda kalıyosunuz
mutlu seneler dilerim kadir bey
sizi tanıdığım için gerçekten çok şanslı hissediyorum kendimi ve çeremde sürekli dile getiriyorum bunu
kızımın gelişim sürecinde sizin tavsiyelerinizin faydalarını gördükçe ne kadar şanslı olduğumuzu daha iyi anlıyorum
iyiki varsınızKizBebek

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2010 Saat 10:08
O allerji testelerine asla inanmayın, kim girerse "allerjik" çıkıyor...İnek sütü allerjisinde; döküntü, sancı kusma ve/veya ishal olur... Öksürük değil. Tıkanık burnu, serum fiz ile açamıyorsanız, "İliadin ped. damla" 3 gün, 2x2 şer damla damlatabilirsiniz.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat