Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

SÜMÜKSÜ KAKA-TEST SONUCU

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21107
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 00:57

Konu: SÜMÜKSÜ KAKA-TEST SONUCU
Mesajı Yazan: FİLİZA
Konu: SÜMÜKSÜ KAKA-TEST SONUCU
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2009 Saat 14:40
Merhabalar hocam,

Kızım tam 15 aylık. Dün ilk defa altını açtığımda sümüksü bir kalıntı vardıı. Beyazımsı. Tahlile götürdük aynen şu sonuç yazıyordu;
GAİTA MİKROSKOPİK İNCELEMESİNDE  5-6 FETAL LOKOSİT VE ENTEMOEBA KİSTİ GÖRÜLDÜ

DR.REFLOR ADINDA SUYA KARIŞTIRILAN TOZ İ,LAÇ VERDİ. MİKROP KAPMIŞ DEDİ. 24 SAAT OLDU  BİRDAHA  AYNI ŞEKİLDE SÜMKSÜ KAKA OLMADI.

Kızım isal değil hatta bir kaçgündür kakasınıda yapmamıştı.

hocam ne önerirsiniz İÇİREYİM Mİ.

Saygılarımla,

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2009 Saat 14:58
Hocam kızım anne sütü ile besleniyor. Ayrıca son bir kaç gündürde geceleri saate bir kalkıyordu neredeyse ayrıcada ayaklarınıda çekerek yüzüstü yatıyordu. Bilmeme kakasıyla ilgisi olabilir mi?

Hocam bir sorumdaha vardı flouru iki günde bir kullanıyorum. Dr. oşekilde vermişti.

Saygılaımla

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2010 Saat 09:59
Tahlil yaptırdığınız laboratuvarın ciddiyeti şüpheli.. Tek başına "Entomoeba" denmez... Entomoeba Coli'mi? Entomoeba Hystolytica'mı???... "fetal lökosit" anlamsız, herhalde yanlış yazılmış.. Reflor'un amipler üzerine etkisi yoktur, sadece bakteri (liyofilize toz) ihtiva eder. İshal ilacı değildir, sadece "Antibiyotiklerin" sebep olduğu ishale iyi gelir.. Allahtan zararsızdır. Sizin çocuğunuz hasta değil. hiçbir şey yapmanızada gerek yoktu... Fluor' hergün 1 tablet, 2 yaşına kadar ver, 2-4 yaş; 2 tablet... 4-10 yaş: 4 tablet..

Mesaj Tarihi: 01 Oca 2010 Saat 14:12
çok teşekkür ederim hocam.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat