Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ASLAN BURCU GÜNLÜK YORUM

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Eğlence / Hobi / Sanat
Forum Adı: Aslan
Forum Tanımlaması: 23 Temmuz - 23 Ağustos
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21310
Tarih: 20 Nis 2024 Saat 01:50


Konu: ASLAN BURCU GÜNLÜK YORUM
Mesajı Yazan: zeynep
Konu: ASLAN BURCU GÜNLÜK YORUM
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2010 Saat 08:35
ASLAN BURCU BUGÜN

Sevgili Aslanlar güne, yöneticiniz Güneş ile Ay gezegenleri arasında oluşacak sondördün etkisi altında başlamaktasınız. Bu oluşumun sizler açısından ilk göze çarpan anlamı, çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde toplanıyor. Bildiğiniz gibi bugünlerde bu konuda bir çoğunuz oldukça zorlanmakta. Kimileriniz işsizlik problemi yaşarken, bazılarınız mevcut işinizin sizi ne kadar doyurduğu

konusunda düşünceli olabilirsiniz. Bir çoğunuz ise haklarınızı elde etmek ve iyi bir yaşam sürmek için toplu mücadele vermektesiniz. İşte bugünkü sondördün sizinle aynı durumda olan insanlarla bir araya gelerek sorunlarınızı konuşabilmeniz, geçtiğimiz ay itibariyle başlattığınız girişimlerinizin sonuçlarını görebilmeniz açısından önem taşıyor.

Bu örneklemelerde olan kişiler için benim tavsiyem durumunuza çare bulabilmeniz için öncelikle
iletişiminize önem vermeniz, sıkıntılarınızı dile getirmeniz, girişimde bulunmanızdır. Çünkü sadece sorunlar üzerinde durur ve ben ne yapacağım diye umutsuzca düşünürseniz veya tam tersine mevcut işinizdeki sorunları konuşmak yerine olana bitene seyirci kalırsanız kısaca birilerine derdinizi uygun bir dille anlatmazsınız kimsenin sizin ne çektiğinizi anlaması mümkün değildir. Sosyal hayattan kopmak yerine özellikle iş problemi olanların uygun platformlarda seslerini duyurmaları uygun çıkış yollarının bulunmasında faydalı olabilir.

alıntı




Cevaplar:
Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2010 Saat 08:14
8 Ocak Cuma

Sevgili Aslanlar bugün 08:08-12:01 saatleri arasında Ay boşlukta olacağı için ilişkiniz, sözleşme, kontrat, iş ortaklığı veya mahkemelerle ilgili konulardaki girişimleriniz sonuçsuz kalabilir, istediğiniz gibi kendinizi ifade edemeyebilirsiniz. Dengeli bir iletişim kurmak, ılımlı ve hoşgörülü davranmak zorlaşabilir. Olayları akışını bırakabilir, mücadele etmekten vazgeçebilir, tereddütte kalabilirsiniz. Bütün bunlar boşluktaki Ay etkisi nedeniyledir. Yeni bir girişimde bulunmak yerine eksikleri veya yaşananları tekrar gözden geçirmek gayet olumludur. Rutin olarak yaptığınız işlere devam edebilirsiniz. Eğer sevdiğiniz kişiyle aranızda bir problem varsa bu etki altında çözümlenmesi kolay olmayabilir.

Saat 12:01 itibariyle Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni bu burçta zorlu enerjiler taşıdığından kuruntulu düşünmenize neden olabilir. Ayrıca parasal konularda başkalarından destek beklemeniz mümkündür. Bu istekleriniz yerine getirilmediğinde ise tepkisel davranabilir, etrafınızdaki kişilerle çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bu enerjinin bilincinde olarak daha anlayışlı, daha ılımlı duygular sergilemeye, isteklerinizi de sevimlilikle izah etmeye çalışırsanız beklentiniz olan şeyleri elde etmeniz kolay olabilir.


Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2010 Saat 02:36
12 Ocak 2010 - Bugün
Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bu şansı özellikle duygusal bağlamda kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz.
alıntı


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2010 Saat 09:01
yaw bugünkü burç yorumu ne kadar güzelmişPig


Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2010 Saat 02:10
13 Ocak 2010 - Bugün
Kırılganlığınız yüzünden oldukça stresli günler yaşamanız mümkün. Aşırı hassas ve alıngansınız. Bu sıralar bazı ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden güçlü olmanız gereken bir günde kırılganlığı bir tarafa bırakın. Bu zor günlerde yalnız olamayacağınızı da bilin. Arkadaşlarınız yanınızdan ayrılmayacak. Yeter ki yakınlarınızın değerini bilin ve önerilerine kulak verin.


Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2010 Saat 01:14
14 Ocak 2010 - Bugün

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor. Ama siz bunun farkında değilsiniz. Gelecek günlerde karşınıza ilginç fırsatlar çıkacak. Güvendiğiniz birine danışarak bu fırsatları değerlendirin. Birlikte olduğunuz insan bazı hareketleriniz yüzünden kıskançlığa kapılabilir. Ona daha çok zaman ayırın.






Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2010 Saat 01:35
15 Ocak 2010 - Bugün
Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor. Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız. Ancak sonuçları önümüzdeki günlerde belli olacak. Aşkta güven mi? heyecan mı? ikilemi içindesiniz. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler, hediyeler var.


Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2010 Saat 23:15
17 Ocak 2010 - Bugün
Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz. Yeni biriyle tanışabilir onu yaşamınızın insanı sanabilirsiniz. Akılcı olmakta fayda var. Hemen karar vermeyin. Mutlaka uzun yürüyüşleri özellikle de deniz kenarlarını tercih edin. Mide ağrılarınızın nedeni aşırı stres. Biraz gevşemesini öğrenin.


Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2010 Saat 01:17
19 Ocak 2010 - Bugün
Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın. Bu değişiklikler sizi de rahatlatacak. İşte yaşanan aksilikler sizi çok yıpratıyor. Sakin bir döneme yakında kavuşacaksınız. Telefonla sevindirici bir haber alacaksınız. Hem çok sevinecek aynı zamanda da şaşıracaksınız. Bu haber yaşamınıza yeni bir boyut getirecek.


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2010 Saat 10:32

zeynep günlük burç yorumlarına normalde inanmam ama birkaç gündür günlük fal yorumları beni anlatıyorStern Smileve dünden beri müdem ağrımaya başladı sebebide aşırı stres ayrıca işte yaşanan aksiliklerde var malesef.neden bilmiyom ama sana anlatma ihtiyacı hissettim kızLOLLOLLOLLOLLOLApprove 



Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2010 Saat 08:53

20 Ocak 2010 - Bugün

 

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın. Aşkın sihirli gücü size bu konuda destek verecek. Kısa bir yolculuk görünüyor. Bu yolculuk sırasında rahatladığınızı hissedeceksiniz.

alıntı...

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2010 Saat 09:05
kız münooooo "Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın." bu tam benlik bir yorum olmuşLOLLOLLOLLOLLOL


Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2010 Saat 09:22
bak sana yol iyice göründü şükoommLOLLOL
 Kısa bir yolculuk görünüyor. Bu yolculuk sırasında rahatladığınızı hissedeceksiniz.


-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2010 Saat 10:42

anammmmm nereye gitcem acabaLOLLOLLOL



Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2010 Saat 01:33
Orjinalini yazan: Z£r£nim Z£r£nim Yazdı:

zeynep günlük burç yorumlarına normalde inanmam ama birkaç gündür günlük fal yorumları beni anlatıyorStern Smileve dünden beri müdem ağrımaya başladı sebebide aşırı stres ayrıca işte yaşanan aksiliklerde var malesef.neden bilmiyom ama sana anlatma ihtiyacı hissettim kızLOLLOLLOLLOLLOLApprove 

anlat şekerim anlat psikayatrin olim ne derdin var söyle güzin ablanaLOLLOLLOL


Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2010 Saat 01:35
21 Ocak 2010 - Bugün
Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak. Yeni bir iş teklifi de alabilirsiniz. Enerjinizi açık havaya çıkarak ve yürüyüşler yaparak dengeleyebilirsiniz. Dargın olduğunuz birinden haber alacaksınız.


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2010 Saat 09:38

 zeynebim güzin ablam benim  bak bugünkü burç yorumumuz gayet güzelThumbs UpLOLLOLLOL



Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2010 Saat 11:14
 bak iş teklifi gelebilirmiş hazırlıklı olLOLLOL


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2010 Saat 11:32

gelsin ikinci iş .değerlendirmeye alırızLOLLOLLOLLOL



Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2010 Saat 09:53

25 Ocak 2010 - Bugün

 

İçinizdeki duygusal dürtülerin sesini biraz kısmanızda yarar var. Birden duygularınıza kapılıp karar veriyorsunuz. Yakında elinize önemli bir fırsat geçecek. Mutlaka değerlendirin. Sevdiğiniz kişi sizin büyünüze kapılmış gidiyor. Aslında onun da sizin kadar şefkate ihtiyacı var. Dinlenmek için sık sık ılık banyolar yapın ve sabahları aç karnına su için. Yakın bir dostunuzun önerilerine kulak verin.

alıntı..

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2010 Saat 15:34
sukran cagirdi gel dagit diye umarim dogru yerdirLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------



Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2010 Saat 15:36
bakıyorumda sende dağıtmaya pek meraklıymışın be yaseminLOLLOLLOLLOL


Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2010 Saat 15:37
LOLdogru adresLOLLOLLOLLOL

-------------



Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2010 Saat 15:41
buyur topic senin LOLLOLLOL bu topicten sorumlu mod kimdi.LOLLOLLOLLOLhaber verinLOLLOLLOLLOLLOL


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2010 Saat 15:41
yasemin bugünkü günlük yorumumu yorumla bakam bir moderator olaraktan.LOLLOLLOLLOLLOLLOL


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2010 Saat 15:49
anammmmmm kimi kime haber verdiriyon moderatorü de yaseminmişLOLLOLLOLbuyur topic harbiden seninLOLLOLLOL


Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2010 Saat 09:46

26 Ocak 2010 - Bugün

 

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz. Size çok güzel bir haber verilecek. Bundan yararlanın. Kendinize zaman ayırmak için bol vaktiniz olacak. Önümüzdeki günlere ilişkin uzun vadeli kararlar alma fırsatınız olacak. Kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz. Temkinli olmayı elden bırakmamakta fayda var. Cilt problemleri çekebilirsiniz, doktora danışmalısınız.

alıntı..

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2010 Saat 15:17
teşekkür ederim moderatorüm münnoşum münommmm canım benimApprove


Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2010 Saat 15:38
tuttumu tutmadımı onuda söle şükomLOLLOL

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2010 Saat 15:45
yok be anam henüz güzel bir haber alamadım LOLLOLLOLLOL


Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2010 Saat 08:45

27 Ocak 2010 - Bugün

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı. Gereksiz kıskançlıklarla gününüzü zehir ediyorsunuz. Size yapılmasından hoşlanırmıydınız? Öyleyse siz de yapmayın. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın. Yoksa alacağınız kilolarla sevgiliniz sizi beğenmeyebilir.

alıntı..

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2010 Saat 17:54

28 Ocak 2010 - Bugün

 

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz. Aksine sizden çok şey alıp götürür. Siz zaten çok çalışkan bir insansınız. Çalışarak herşeyi kolayca elde etmeniz mümkün. Sorumluluklarınızı yerine getirin. Size umut bağlayanları hayal kırıklığına uğratmayın. Şu günlerde kalbinizi fazla zorluyorsunuz. Dikkat edin.

alıntı..

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2010 Saat 14:03

30 Ocak 2010 - Bugün

alıntı..

 

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız. Dostlarınızı kırdığınızı bildiğiniz için arayamıyorsunuz. Siz yalnız kalmayı hakeden bir insan değilsiniz. Yakınlarınızdan yardım isteyin. Bu dar günler geçici, ileride bol kazançlı ve mutlu günler sizi bekliyor. Kalbinizi koruyun. Çünkü o en hassas noktanız.



-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: begüm beyza
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2010 Saat 23:40
Lampgerçektende bütün olumsuzluklar üstüste geliyor ve sanki sabrımı deniyorlar....

-------------
güneş bir gün bizim için doğacak ..


Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2010 Saat 08:51

1 Şubat 2010 - Bugün

 

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin. Sizden haber bekliyor. Telefonla da olsa gönlünü alabilirsiniz. Bir yakınınızın hastalık haberine üzülebilirsiniz. Size ihtiyacı olabilir. Yardımınızı esirgemeyin. Sağlık konusunda sizin de ihtiyatlı davranmanız lazım. Zira son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz

alıntı...

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: berayim
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2010 Saat 13:07
saglik kismi dogru hic dikkat etmiyorum ama digerleri tutmadi

-------------
http://lilypie.com"> http://lilypie.com">


Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2010 Saat 08:45

2 Şubat 2010 - Bugün

 

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzünden iş hayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor. Özgürlüğünüze olan düşkünlüğünüz yüzünden duygusal bağlamda ne yazıkki başarı tutturamıyorsunuz. Sevdiğinizin sizinle anlaşması bu yüzden zorlaşıyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir.

alıntı..

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2010 Saat 08:52
 Şubat 2010 - Bugün

 

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmez olmuş. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Neyseki duygusal bağlamda aklınızı alacak gelişmeler olacak. Siz de cazibenizin farkına varacaksınız. Kontrolünüzü kaybetmemeye bakın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.

alıntı..

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2010 Saat 09:50

6 Şubat 2010 - Bugün

 

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bu şansı özellikle duygusal bağlamda kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz.

alıntı...

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2010 Saat 12:34

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir. Ailenizle ilgilenseniz iyi olur. Sizle yakınlaşmakta güçlük çekiyorlar. Ama bunu dile getiremiyorlar. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda eski bir dostunuz yardımcı olacak.

alıntı..

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 13 Şub 2010 Saat 09:53
Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz. Size çok güzel bir haber verilecek. Bundan yararlanın. Kendinize zaman ayırmak için bol vaktiniz olacak. Önümüzdeki günlere ilişkin uzun vadeli kararlar alma fırsatınız olacak. Kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz. Temkinli olmayı elden bırakmamakta fayda var. Cilt problemleri çekebilirsiniz, doktora danışmalısınız
 
alıntı...


-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...


Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2010 Saat 18:55
Benım burcum teşekkurlerSmile

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">



Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<


Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2010 Saat 13:46

Aslan burcu günlük fal

17.11.2010 - Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz. Değmeyecek insanları gözünüzde fazla büyütüyor, onlara hak etmedikleri anlamlar yüklüyorsunuz. Doğru insanı bulmak için bekleyeceksiniz. Acele etmeyin, sabırlı olun. Karşılığını alacaksınız.

ALINTI...


-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))


Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2010 Saat 21:49
Benim burcum Ayşegül
Sağol

-------------
http://www.glitterfy.com/"> DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA


Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2010 Saat 22:31
Orjinalini yazan: DEVRİMKUZEY DEVRİMKUZEY Yazdı:

Benim burcum Ayşegül
Sağol


benimde burcum canım rica ederim Smile


-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))


Mesajı Yazan: megryan
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2011 Saat 01:50
07/01/2011
Son derece dikkatli ve kararlı olacağınız bir gün. Kendinize olan güveniniz yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Birlikte dost davetlerine katılabilir, eğlence yerlerine gidebilirsiniz. Ofiste hiç akla gelmeyen aksaklıkların olması sizi gergin bir yapıya sokacağı gibi yaratıcılığınızı da köreltebilir. Parasal konulara yönelik istekleriniz artıyor. Uzun süredir planladığınız alışverişi bugün gerçekleştirebilirsiniz. Hastalığınızı görmezlikten gelmeyin.

ALINTIDIR...


-------------
UMUDA DOĞRU !


Mesajı Yazan: megryan
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2011 Saat 12:30
08/01/2011

Kararlılığınızı bu kadar bilinçli şekilde, inanarak uygulamanız karşı tarafa biraz sürpriz gelmiş gibi. Yaşanan her şeyi bir anda unutmuş değilseniz de, verdiğiniz izlenim bu.

ALINTIDIR...


-------------
UMUDA DOĞRU !


Mesajı Yazan: Beyza
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2011 Saat 02:04
10   Ocak   2011  (Bugün)

Keyifli ve enerjik çalismalar yapacaginiz bir gündesiniz Zaten genel olarak keyifli oldugunuz bir dönemdesiniz. Olaylara ve insanlara olumlu açidan baktiginiz ve anlayisli oldugunuz bir dönem. Böylece gelismeler de olumlu ve istediginiz gibi olacak.


-------------
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...


Mesajı Yazan: megryan
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2011 Saat 23:48
11 Ocak 2011

Birlikte çalıştığınız kişilerden bazı maddi talepleriniz olabilir. Çalışmalarınızın karşılığı olarak, kendinize bu hakkın verilmesini istiyorsunuz. Bugün, kendinizin bazı farklı değerleri olduğuna inanabilir ve olayların gelişimini bu özelliklerinize göre şekillendirebilirsiniz. Değişiklik size iyi gelecektir.

Alıntıdır...


-------------
UMUDA DOĞRU !


Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2011 Saat 02:10
22 Ocak 2011
 
Sevdiğinizle ilgili duygularınız harekete geçecek. Güzel fikirleriniz ve iyimser tutumunuzla yaşadığınız hayal kırıklıklarından uzaklaşacaksınız. Kendinizde yapacağınız değişiklik aşk hayatınıza da yansıyacak. İşinizle ilgili alacağınız bazı gizli bilgiler, gelecekle ilgili hayallerinizi gerçeğe doğru birkaç adım daha yaklaştıracak. Şu günlerde atacağınız bazı adımlar, doğru yerlere basmak zorunda görünüyor. Kendinizi kısa vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz
 
Alıntıdır...


-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">



<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b


Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2011 Saat 16:58
eh gercege yakın bir yorum sayılabılır burcum ıcım teşekkür

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">



Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<


Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2011 Saat 01:52
23 Ocak 2011
 
Yaşamınızda hiç olmadığı kadar doğru frekanslarda bir birlikteliği yaşıyorsunuz. Fakat ihmalkarlıklarınız yüzünden pürüzlerle uğraşmak zorunda kalmaya hazırlıklı olmalısınız. Mesleğinizde oldukça yetkinsiniz. Görev insanı olarak önünüz açık olmasına rağmen, kendi işinizi kurma niyetleri içindesiniz. Atmaya hazırlandığınız adımları yere sıkı basmanız gerekiyor. Çok kolay kazandığınız bir ek gelirin kesilmesi bütçenizi sarsabilir
Alınıdır...


-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">



<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b


Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2011 Saat 02:02
24 Ocak 2011
 
Aşk hayatınız çok ters rüzgarların etkisinde. İçiniz korkularla ve endişelerle dalgalanıyor. Yaşadığınız bu karmaşa sizi epeyce sarsacak gibi. İş hayatınızda aşırı yoğunluktan ötürü yüklenebileceğiniz işlerden fazlasına kalkışmak sağlığınızda, çeşitli rahatsızlıklara yol açabilir. Şayet böyle bir durumla karşılaşır ve başka çare bulamazsanız altında kaldığınız işleri bir sıraya koymalı ve acele etmeden ele almalısınız. Bütçenizi zorlayacak girişimlerde bulunmaktan uzak durun
 
Alıntıdır...


-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">



<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat