Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

emerken

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2144
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 12:45

Konu: emerken
Mesajı Yazan: esra-82
Konu: emerken
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2007 Saat 19:05
doktor hanım bana yardımcı olursanız cok sevinirim cok acil bir durum.
bebegim 2.5 aylık. ilk 1.5 ayda cok güzel emiyordu ama yaklaşık 15-20 gündür emerken bögürüyor. kusacak gibi oluyor ama kusmuyor. öyle yapınca bende memeyi alıyorum ama doymadıgı icin aglıyor. yaklaşık 5 dk falan emdikten sonra ögürmeye başlıyor. ben memeyi vermek istiyorum tekrar ama yine ögürüyor. sizce bunun nedeni ne olabilir. bana yardım ederseniz cok sevinirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 07 Kas 2007 Saat 23:27
Merhaba...
Anne sütünü kokusunu değiştirecek bir ilaç kullanıyor olabilir misiniz? YA da deodoran-parfüm değişikliği gibi bir durum da oabilir. Bir de enfeksiyon aramak gerek bebkte... Sevgiler...

Mesajı Yazan: esra-82
Mesaj Tarihi: 08 Kas 2007 Saat 13:10
doktor hanım bebegimin kakası eskiden acık sarı idi (sadece anne sütü emiyor) ama artık daha koyu sarı. bazende yeşil oluyor acaba emerken bögürmesinin bununlada bir alakası olabilirmi yardım?

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2007 Saat 17:37
Merhaba...
Kaka rengini değiştiren durum(?) aynı zamanda öğürmeye de yol açıyor olabilir. Kesin konuşmak zor. Kaka rengi koyu olsa bile hala normal de olabilir. Memeden süt çok fazla geliyorsa yutarken zorlanıp öğürüyor olabilir. Veya idrar yolu enfeks. olabilir. Veya bambaşka bir hastalığı... Devam ederse doktorunuza danışın. Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat