Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

domuz gribi tehlikesi geçtimi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21443
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 17:58

Konu: domuz gribi tehlikesi geçtimi
Mesajı Yazan: egtuna
Konu: domuz gribi tehlikesi geçtimi
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2010 Saat 14:52
Kadir bey merhabalar, öncelikle kolay gelsin. Kadir bey benim sizin düşüncenizi merak ettiğim konu şu; son günlerde d.gribi ile ilgili daha olumlu bir hava hakim. salgının korkulduğu gibi olmadığı ile ilgili yazılar yayınlanıyor. bizim gibi emin olamayıp çocuğuna aşı yaptırmayanlar için soruyorum sizce biraz olsun içimiz rahatlamalı mı? en azından bu sene için atlattık diyebilir miyiz? kişisel önlemlere devam ederek tabiki. bu konudaki yorumunuzu rica edebilirmiyim? çok teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2010 Saat 18:25
Hem hastalığı çok abarttılar hem aşı aleyhinde konuştular.Aşı olmanız iyi olur, hastalıktanda çok korkmayın.  

Mesajı Yazan: selmaseker
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2010 Saat 23:47
doktor bey biz ailece oldumuştuk aşının.kızımın şimdi 20.de 2.ci dozu var acaba olmaya gerek varmı.zaten çok abartıldığını gerek bile olmadığını söylüyorlar aşının.biz boşunamı olduk şimdi.burası türkiye şimdi bunuda olursak yarın çıkıp aşılarda başak bir sorun olduğunu söylerseler ozaman ben kahrolurum şimdien pişman bile oldum aşıyı yaptırdığıma kızıma 2.dozu yaptırmasam olurmu?fikriniz benim için önemli 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2010 Saat 10:26
2. dozları yaptırın, aşılarda bir şey yok..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat