|
Merhabalar Doktor Bey,
Oğlum yaklaşık 1 ay önce domuz gribi oldu ve hastaneye yatırıp serum verildi.Bir de 3-4 ay önce grip aşısı yaptırmıştık.
5 gündür burnu su gibi akıyordu, pazar gününden beride balgamlı öksürüğü var ve haifde ateşi var.Pazartesi sabahı sağlık ocağına götürdüm, Amokva..., asist, tylol verdi doktor, ateşi 38 i geçer ve düşmezse doktora götürürsün dedi.2 gündür veriyorum ilaçları ama hiçbir iyileşme yok, aksine daha da kötü gibi.
Çok halsiz, çok öksürüyor, burnu hala şeffaf akıyor ve hafif de ateşi var.Acaba gripmi, yoksa başka birşey midir? Öksürürken havlama gibi ses çıkıyor arada.Doktor ciğerlerini dinledi, temiz dedi.Bu arada domuz gribi olduğunda, 3 günü teşhis konuldu ve zatüree başlangıcı denmişti, 3 gün 6 tane iğne vurulmuştuk.
Acaba biz bu ilaçları yanlış mı kullanıyoruz, hiç ilaç kullanmasakmı iyi, ya bu arada zatüree başlangıcı olayı olursa diye de çok korkuyorum.
Bana acil olarak cevap verirseniz çok sevinirim, sizden cevap almadan doktora götürmek istemiyorum.
Bu arada 01.11.2006 doğumlu 15 kilo 100 cm boyunda.Boyu iyi de yaşıtlarına göre zayıf , her yemeğimiz bir kavga, hiçbirşeyi isteyerek yemiyor, yiyosada bir lokma, bu konuda bir tavsiyeniz var mıdır acaba?
Yemediği için bünyesi zayıf düşüyor, hemen hasta oluyor.
Şimdiden teşekkür ederim..
|