Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

YAVRUM EV KAZASI GEÇİRDİ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21596
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 01:56

Konu: YAVRUM EV KAZASI GEÇİRDİ
Mesajı Yazan: elif-naz
Konu: YAVRUM EV KAZASI GEÇİRDİ
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2010 Saat 01:25
 doktor bey bu akşam ilginç bi olay yaşadık ve şu anda vicdanım çok rahatsız.kızımı ilk kez yürütece otutturduk bir iki dakika oynasın diyede eline plastik küçük bir süzgeç vermiştim, mutfak eşyalrıyla oynamayı seviyo.arkamı döner dönmez kıyamet koptu.süzgecin tutacak kısmını ağzına sokmuş diğer kısmıda yürütece desteklenmiş gergide kalmış ve dolayısıyla iyice ağzına batmış, çok sivri uçlu değildi ucu 3 cm kalınlığında plastikti ama çok ağladı.acaba damak yada ağız boşluğuna zarar vermiş olabilirmi.kan falan yoktu bu arada ama ağzını açtırıp morarma falan varmı bakamadık.bi doktorun görmesi gerekirmi sizce, vicdanımı rahatlatırsanız çok memnun olurum. şimdiden teşkkr ediyorum hocam, iyi çalışmalar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2010 Saat 10:34
Ağız içi yaralar, kanatacak kadar olsa dahi, "tükrük" etkisi ile çok hızlı tamir olurlar, hiçbir şey yapmanıza gerek yok.. Doktorun görmesini gerektirecek kadar ciddi yaralarda, çocuk su içemez, yemek yiyemez..

Mesajı Yazan: elif-naz
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2010 Saat 10:54
hocam çok teşkkr ederim içime nasıl su serptiniz anlatamam. sağlıklı günler dilerim..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat