merhaba, evet siz zaten kreş önerdiniz bende kreşte mutlu olacağına çok eminim çünkü kızımı iyi tanıyorum, ama bizim şimdi başka bi yere taşınma durumumuz var burda kreşe başlatamadık bu nedenler en geç mart sonu gibi taşınıcaz orda kreşe vermeyi düşünüyoruz...benimde çalışma durumum var zaten iş bakıyorum şimdilerde kendime...taşındıktan sonra önce kızımı kreşe ve anneme alıştırıcam sonrada işe başlıycam inşallah.yarım gün kreş yarım gün annem baksın istiyoruz şimdilik planımız böyle bakalım günler neler gösterecek... uykuyla ilgili ise ciddi problemlerimiz olduğunu düşünüyorum çünkü uyku kelimesini duyunca zaten inatlaşması başlıyor...gündüz uyumak istemiyor,aslında uykusu oluyor ama uyumak istemiyor bende bişey yapmıyorum yaşı ilerledi diye ama öğlen uyumuyor akşam üzeri 5-6 arası iyice uykusu geliyor o saatte de ben uyutmak istemiyorum çünkü 1 saat bile uyusa gece yatması geceyarısını geçiyor çok yıpratıcı oluyor hem benim için hem kızım için....bundan 1 ay önce gündüz uyutmayınca akşam 8 de direk uyurdu sorun çıakrmadan iyi oluyordu böyle...düzen kurmaya çalıştık tam düzene girdi derken şimdide gündüz uyumasa bile akşamda sorun çıkarıyor, gözlerinden uyku akıyor ama uyku dediğimiz anda hayır uyumuycam diyor kesinlikle uykudan bahsetmeden sakin faliyetler yapmaya çalışıyoruz ama onları bile anlıyor hayır kitap okumayalım diyor mesela salona gidelim diyor vs yada babasıyla oynamak için uykusuzluğa direniyor,tabi çok kendinde olmuyor huysuz oluyor yani bizi tüketiyor kendinide....nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum elimden geleni yapıyorum ama çok zorluyor beni....yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim....
------------- papatya
|