acil(bıngıldak)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21666
Tarih: 08 Kas 2025 Saat 02:11
Konu: acil(bıngıldak)
Mesajı Yazan: humeyram
Konu: acil(bıngıldak)
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2010 Saat 10:41
dr. bey dun saglık acagına asıya gıttım.2 aylık bebgım bıngıldagı kapanmaya baslamıs cok erken gıdın bı uzman dr.gosterın dedıler.cok tedırgın oldum..hemen gıttım doktoa takıp altına alalım dedıler.henuz kapalı degıl bıngıldak.gecen aya gore buyumus kafası.. 2 aylık kılosu 6 kg bas cevresı 38(gecen ay 36) boyu 58 monovıt kullanıyorum onu kesmelımıyım sızde..ne yapabılırım?yardımcı olun lutfen..
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2010 Saat 10:46
dogum kılo 3.150 bas cevresı 34 boyu 49 cm.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2010 Saat 12:04
|
Bir problem yok, bıngıldak '40 lı yılların modası idi şimdi aynı sahtekarlıkları tekrar sahneye koyuyorlar.. Takip edilecek filan bir durum yok, niyet başka!!! 34cm. doğanlar için 38cm. normaldir. Ayrıca eski mailleri okuyun..
|
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2010 Saat 16:32
dr.bey bırde d vıtamını fazla kullanırsanız olur dedıler ben monovıt gunde 3 damla kullandım.onu kesmelımıyım..devammmı edeyım?
bırde bıtkısel zayıflama hapları sute gecermı kullanılmasında bı sakınca varmı?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2010 Saat 12:02
|
3 damla monovit ile vitamin yüklenmesi olmaz..Çok yüksek dozlarda olabileceği, rivayet(!) olunur.. Zayıflama haplarının içindeki maddelere göre değişir. Bunların çalışma mekanizması; ya barsak çalıştırarak veya kalp hızınızı arttırarak tesir ederler, ben tavsiye etmem..
|
|