Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tuvalet egitimde sabir

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21737
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 22:00

Konu: tuvalet egitimde sabir
Mesajı Yazan: fatma demir
Konu: tuvalet egitimde sabir
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2010 Saat 09:40
buraya yeni kayit olanladanim doktor hanim.3ucuk yasinda oglum hala cisini ve kakasini soylemiyor.koltugun arkasina gecip orda yapiyor.ben odada olunca hareketlerinden anlayip haddi tv.yaris yapaalim diyorum.oyle gidiyoruz.tv.korktugunuda dusunuyorum.cogu yere yapmayi terih ediyor.ama dunku...ben yokkeen odada almis eline malum kakayi ellerine buasttirmiss duvarr koltuk heryere bulastirrmis.ben su anda 8aylik haileyyim bebekte geelince ne yaparim beenim psikolojim bozluyor lutfen yardimci olabilirmisiniz.ve yurt disindaym dilim yeterli degilki alip cocugu psikologa goturuiyim.

-------------
fatmademir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2010 Saat 17:46
tuvalette lazımlığa mı oturuyor yoksa sizin tuvalate bir aparat mı takıyorsunuz. lazımlık veya aparat çocuklara güvenli gelmeyebiliyor. ayaklarının yere değmesi ve dik oturmları halinde daha rahat ediyorlar. ayrıca oğlunuz bu durumu inatlaşma, restleşme konusu yapmış gibi görünüyor ve sizin tepkilerinizi ölçmeye çalışıyor. hiç tepki vermeden yerleri temizleyin ve onunla hiç bu konuyu konuşmayın. tuvalete yaptığı zaman ise bunu hemen babayla paylaşın tezahurat yapın aferin deyin

-------------
özlem

Mesajı Yazan: fatma demir
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2010 Saat 16:27
cok sagolun ozlem hanim.ise yaramis gorunuyor.dogumuma 2gun kaldi insaallah daha kotu olmaz bebk ve gelince .iyiki varsiniz

-------------
fatmademir

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat