Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

geniz akıntısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22028
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 01:48

Konu: geniz akıntısı
Mesajı Yazan: ışığım
Konu: geniz akıntısı
Mesaj Tarihi: 10 Şub 2010 Saat 18:40

mrb kadir bey kızım grip oldu 29 aylık ilaçsız atlatmaya çalışıyorum  geniz akıntısı öksürük burun tıkanıklığı var öksürük  ve geniz akıntısını kesmenin iyi olmadığını söylemiştiniz eşimde dün bir arkadaşından uzun süren geniz akıntısının orta kulak iltihabı yaptığını duymuş  bizde 5 gündür var ben hiç ilaç vermedim doğrumu yapıyorum ilaç vermeyerek başka kötü bi hastalığa neden olmayalım ?ne yapmalıyız hocam ?teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: prn
Mesaj Tarihi: 10 Şub 2010 Saat 21:08

Merhaba, yazmış olduğunuz soruna yakın bir sorunumuz olduğu için başka bir başlık açmadım.Dr. bey benim sorumu da cevaplayabilirse çok sevinirim.Kızım 10 aylık, bir haftadır burnu akıyor,geceleri de nefes almakta çok güçlük çektiği için uyuyamıyor ya da çok sık kalkıyor.geceleri emziririm 3-4 kez ama bir haftadır burnundan dolayı ememediği için çığlığı basıyor.sık sık sizin daha önce söylediklerinizi yaptım(bal-limon/coldmix/serum fiz. gibi) burnunu boşalttığımda çok ama çok kızıyor ve öyle ağlıyor ki bu sefer de ağladığı için burnu daha da çok dolup akıyor Confused 2 gündür de öksürüyor ve geniz akıntısı var yutmakta zorlanıyor ve ağızdan nefes alıyor.Bugün çalıştığım için annem doktora götürdü doktor iki ilaç vermiş sin.marin sprey ve act.dem öksürük şurubu.ama bu ilaçların gerekli olup olmadığını bilemiyorum.kendi kendine geçmesini bekleyecek bir durum mu bizimki? ilaçları kullanıp pazartesi tekrar gelin dedi ama ilaçları kullanma konusunda kararsızım...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Şub 2010 Saat 22:45

Nezle olduğundan emin değilseniz, bir kan sayımı yaptırın. Eski maillerin faydası olur, onlarıda okuyun. Act...em hiç kullanmıyoruz. 10 aylıkta "sprey" biraz iddialı... Damla şeklini tercih ederim... İkisinide deneyin, hangisini rahat yapabiliyorsanız onu kullanın...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat