Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

merhaba(hepatit A ve su çiçeği aşısı,diş fırçası)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22041
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 20:32

Konu: merhaba(hepatit A ve su çiçeği aşısı,diş fırçası)
Mesajı Yazan: aslindan
Konu: merhaba(hepatit A ve su çiçeği aşısı,diş fırçası)
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2010 Saat 10:22
Kadir bey;

15.11.2008 doğumlu ikizlerim var kız 9.900 erkek 11.300 kg

Çok sevdiğimiz ve güvendiğimiz çocuk doktorumuzun tayini çıktı sizede onun kadar güvendiğim için başka bi devamlı takip edecek bir dr. ile görüşmedik gerek varmı tek bi tekip edecek dr'a

DR.umuz hepatit A ve su çiçeği aşısından bahsetmişti herhangi bir zamanı varmı ne zaman olalım; ikisi aynı günde olabiliyo sanırım.

Birde herşeyi çok çabuk kapıyorlar onlara birer diş fırçası edinsem bizimle bereber fırçalamayı öğrenseler olurmu erkek oılanda 8 kızda 6 dişimiz var.

bu arada çok teşekkür etmek istiyorum tavsiye ettiğiniz desitin krem çok iyiydi.

Kadir bey birede erkek olanın dudakları çatlıyo daha doğrusu ufak yarıklar var neden olabilir gece uyurken normal nemlendiricili krem sürüyorum olurmu?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2010 Saat 13:05
HepatitA ve Suçiçeği aşıları, 13. aydan sonra ne zaman isterseniz yaptırabilirsiniz. Diş fırçasını denemenizde bir zarar yok... Dudak çatlaması, dudaklarını devamlı yaladığı için oluyor.. "Chap-Stick" diye ruj şeklinde sürmelik ilaçlardan kullanabilirsiniz.. Değişik isimlerdede var, önemli değil.. Siz genede kendinize bir doktor edinin..

Mesajı Yazan: aslindan
Mesaj Tarihi: 12 Şub 2010 Saat 13:13
çok teşekkür ederim Kadir bey iyiki varsınız
BİDE BİŞİ DİCEM KİLOLARI İYİ DİMİ

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Şub 2010 Saat 11:33
Kız iyide, erkeğin kiloları baya fazla...1.2kg. fazlası var..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat