merhabalar Kadir Bey...benim oglum 31 aylik....yaklasik ekim ayindan beri surekli oksuruyor...oksurugu islak... bu sure icinde birkac kez doktorlarimizin deyimi ile virus kapti...bunlari gecirdi fakat kalici bir oksurugu var...burnu surekli islak.. akinti bazen oluyor....ama genelde akmiyor...oksurmekten gece uykusundan uyaniyor... oksururken kip kirmizi oluyor....gunduzleri uyudugunda, sabah ve oglen uyuyup uyandiktan sonrada, bazen gun icinde kosarak oynadiktan sonrada ayni sekilde oksuruyor...doktorumuz once sinuzit dedi amok...n verdi antibiyotik...10 gun kullandik...bir iki gun iyi gibiydi ucuncu gun gene basladi...belli bi sure sonra gene gittik...bizim doktorumuz izinliydi bu sefer baska bir doktor vardi...oda bukadar cocukta sinuzit olmaz dedi...nihayet doktorumuzla son kontrolumuzde alerji gibi gorundugunu soyledi bize clar...n verdi...fakat bir ise yaramiyor....10 gundur kullaniyorum degisiklik yok...sizce ne yapmam gerekiyor....gereksiz yere cocuguma ilac icirmek istemiyorum....nasil bi onlem almaliyim....benim kendimde polen ve toz alerjisi var...birde yakin bir arkadasimizin cocugunda tuberkuloz mikrobu cikti....aktif degilmis vucudunda...sadece kaninda varmis...bunu duyunca cok korktum ...aklima getirmek istemiyorum ama...bulasma durumu varmi....tesekkur edirm...
------------- Omrum
|