Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

burun akıntısı- beslenme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22261
Tarih: 06 Eyl 2025 Saat 02:13

Konu: burun akıntısı- beslenme
Mesajı Yazan: elif-naz
Konu: burun akıntısı- beslenme
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2010 Saat 23:51
iyi çalışmalar doktor bey.benim size yine birkaç sorum olucak. kızım yaklaşık 15 gün önce hiçbirşeyi yokken sabaha karşı 38-38.5 arası ateşle uyandı günboyu sürdü ateşi daha sonra burun akıntısı başladı daha ateşlenmedi fakat 15 gündür burun akıntısı zaman zaman tıkanıklık devam ediyo.bir iki gündürde boğazında hırıltı başladı, uyurken özellikle. ama öksürük yok doktora götürmelimiyim hırıltı tehlikeli olabilirmi sizce ne yapmalıyım.

ikinci sorum şu kızım 8 aylık beslenmesiyle ilgili merak ettiklerim var.yumurta sarısını haftada kaç gün yiyebilir, hergünmü yoksa 3 veya 4 kezmi. birde balık ve limon yada limonlu yiyecekleri kaçıncı aydan itibaren yiyebilir.son olarakta şeker yaşına kadar önerilmiyo ama içirdiğim sütün içine bir miktar şeker katsam bir sakıncası olurmu yoksa bebe bisküvisi ile mi tatlandırmalıyım.

biraz uzun oldu farkındayım ama affınıza sığınıyorum.herzaman olduğu gibi şimdiden defalarca teşkkr ediyorum  iyiki varsınız

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2010 Saat 14:00
Grip geçiriyor, tedavi için bizim eski maillere bakın... Yumurta sarısını hergün verebilirsiniz, 9. aydan itibaren, hem rafadan hem beyazı ile beraber verilir...Balık, limon, şeker, 6. aydan sonra verebilirsiniz... Bebe bisküvisi neden tatlı acaba?? İçinde şeker olduğundan olmasın??? Bizim doktorlar, şeker vermez, pekmez yedirirler. Acaba hangisinde "Glikoz" fazla dersiniz??? 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat