Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

süt, kabızlık ve aktivia

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22345
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 14:11

Konu: süt, kabızlık ve aktivia
Mesajı Yazan: waterhardeningsteel
Konu: süt, kabızlık ve aktivia
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2010 Saat 12:57
Sayın Hocam
Kızım 26 aylık, ara sıra bir bardak süt içerdi , sizi okuduktan sonra günde iki bardak günlük süt içirmeye başladım .(daha fazla içiremiyorum çok sevmiyor) Süt kızımda kabızlık yapıyor , kakası çıkarken canı yandığı için de bu sefer uzun süre problem yaşıyoruz. Yine aynı durum başladı ve ben sütü yine kesmek zorunda kaldım. Sütün içine zeytinyağı katmak istedim ama biberon kulanmadıpı için yapı görüyor ve asla içmiyor. yalnız sabahları aç karnına bir çorba kaşığı zeytinyağı veriyorum onu sorunsuz içiyor.
Süt içtiği dönemde kızım normale göre çok daha fazla uzadı. çok memnundum içmeye devam etmesini istiyorum ama bağırsak düzenleyici şuruplar kullanmasını istemiyorum. Babam yıllarca magnesium ct. kullandı ben ona aktivia yogurt kullanarak yogurt mayaladım ve o süre içinde hergün sorunsuz tuvalate çıkmıştı ilaçsız. Kızıma da aynı ygurdu maya olarak kullanarak yogurt yapsam yedirsem , sütün kabızlık etkisini yok eder mi? Activia yogurt yemenin çocuğa bir zararı olur mu ?
Teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2010 Saat 21:43
Hiçbir sakıncası yoktur, ertesi günkü kaka kıvamına göre verdiğiniz "Activa" miktarını ayarlayın...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat