Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

BASAMIYOR

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22400
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 17:07

Konu: BASAMIYOR
Mesajı Yazan: atos
Konu: BASAMIYOR
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2010 Saat 14:56
MERHABALAR HOCAM KIZIM BUGÜN 7 AY 2 GÜNLÜK.KIZIMDA HENÜZ YENİ FARK ETTİĞİM BİR DURUM VAR.HİÇBİR ŞEKİLDE AYKLARININ ÜZERİNE BASAMIYOR AÇIKCASI ŞU ANA KADARDA BEN KIZIMI BASTIRMAYI HİÇ DENEMEDİM .ÇEVREMDEKİLER ÇOCUĞU HİÇ BASTIRMADIĞIN İÇİN BASMANIN NE OLDUĞUNU BİLMİYOR DİYORLAR DOĞRU OLABİLİRMİ YOKSA KEMİKLERLE İLGİLİ BİR  DURUMMU BU ?OTURABİLİYOR(DESTEKLİ) DÖNEBİLİYOR.BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

-------------
BELİNAY

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2010 Saat 22:56
Sırt üstü yatırdığınızda, ayaklarını kaldırabiliyorsa, Ayağını yakalayıp ağızına götürebiliyorsa, korkmayın. 20 günlükten itibaren Dvitamini alıyor değilmi???

Mesaj Tarihi: 27 Şub 2010 Saat 13:59
hocam ayaklarını kaldırmasına kaldırıyorda şu ana kadar daha bir kez ayağını ağzına götüremedi ondan endişeleniyorum

-------------
BELİNAY

Mesaj Tarihi: 27 Şub 2010 Saat 14:00
d vitaminine 15 günlükken başladık

-------------
BELİNAY

Mesaj Tarihi: 28 Şub 2010 Saat 19:27
Pek bir problem yok gibi.. Yatağında iken, kendisi tutunarak ayağa kalkabiliyorsa, merak etme. Kalkamıyorsa, bir görülmesi gerekir.

Mesaj Tarihi: 28 Şub 2010 Saat 21:55

kızım şu anda 7 aylık genelde bebekler bu aylarda yatağında kendisi tutunarak  kalkabilirlermi?

-------------
BELİNAY

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2010 Saat 11:56
Kalkan var...Herkez yapacak veya yapar diye bir kaide yok... Dolayısı ile, sizinkinin basmamasında da bir problem yok...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat