Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oyun ve emzık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2244
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 16:00

Konu: oyun ve emzık
Mesajı Yazan: beyazmelek
Konu: oyun ve emzık
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2007 Saat 09:26
erkın bey merhabalar sıze sormak ıstedıgım 10 aylık bır kız dıgerı erkek bebeklerım var onlarla hangı oyunları oynamalıyım ve hangı oyuncakları onerırsınız
bırde emzıkte kaucuk olmalı demıstınız bıberonlarının emzıgı kaucuk fakat yalancı emzıklerı wee marka sılıkon sanırım bu markanın duz emzıklerınden baskasını almıyorlar ınanın cok ugrastım bu wee markada kaucuk emzık var mı yada bu markaya benzeyen kaucuk emzık hangısı benı bılgılendırırsenız sevınırım
saygılarımla
sılıkon cok zararlımı 10 aydır emıyorlar
Star

-------------
efeelif

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2007 Saat 18:25

Merhaba Sevginaz Hanım,

İsminizi öğrenebilmek için profilinize bakarken dün doğumgününüz olduğunu gördüm. Çocuklarınız ve eşinizle birlikte sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum öncelikle.
Bebeklerinizle oynayabileceğiniz birçok oyuncak var. Şu anda çevrelerini tanımakla meşguller. El,göz,dokunma koordinasyonunu geliştirici oyuncaklar bu aylar için idealdir. Onlarla yapı oyuncakları(lego gibi), sesli oyuncaklar(hangi hayvandan ya da hangi araçtan hangi  seslerin çıktığını öğreten oyuncaklar),şekil öğretici oyuncaklar, bizim bas çıksın dediğimiz şekil eşleştirici oyuncaklarla oynayabilirsiniz.
Silikonun kimyasal olarak bir zararı yoktur. Ancak kullandığınız markalara da dikkat etmeniz gerekir. Her zaman söylediğim gibi emziklerde kesinlikle Avrupa'da üretilen markaları tercih edin. Kullandığınız marka bildiğim kadarıyla bütün emziklerini silikondan üretiyor. Düz emzik dediğiniz tür emzik büyük ihtimalle damla şekilli emziktir. Damla şekilli  emziklerin başka markalar tarafından ve kauçuktan üretilmiş olanları var piyasada. Bebeklerinizin kesici dişleri çıktıysa silikonu parçalayabilme ihtimaline karşı tamamen vedalaşmanızı tavsiye ederim. Bunun dışında kauçuğun avantajları silikona göre çok daha fazladır. Bununla ilgili daha detyalı bilgiyi sitedeki köşemde "Kauçuk mu yoksa Silikon mu" başlıklı yazımda bulabilirsiniz.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Mesajı Yazan: beyazmelek
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2007 Saat 17:37
erkin bey cok nazıksınız oncelıkle sızden ozur dıleyeyım dogum gunumu ayını yanlıs tıklamısım sımdı sızın mesajınızdan sonra farkettım 12 mart 1977 dogumluyum sımdıden dogum gunumu ılk kutlayan sız olun tesekkur ederım
sorumu cevapladıgınız ıcınde tesekkurler
saygılarımla
Star

-------------
efeelif

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat