iyi calısmalar Dr.bey
3 aylık kızım var . doğum kılosu 3.125. bir ayöncesine kadar emmesi ve kılo alımı ıyıydı .ancak sütüm çok azaldı.buyuk kızımın 2 yas sendromu ve kardes kıskançlığı birleşince çok ağır bir tablo ortaya cıktı hiçbir şekilde sakınlesemez hale gelmıstı.büyuk kızımla yasadığım bu problemler ,kucuk kızımın kolık nedenıyle saatlerce suren huzursuzlukları ve hastalığı (konj. hıpotıroıdı hastası) beni fazlasıyla üzdü ve sutum ister istemez etkılendi.şu an problemlerımız buyuk olcude atlatılmıs durumda ancak son ay sadece 350 gr aldı. su an 5500g.aynı zamanda emmesinde de prblm yasıyoırum. tek memeden emıyor. o emerken konusmuyor, kıpırdamıyor hatta nefes bıle almıyorum basını gerı atmasın dıye ama kendını gerı attı mı kesinlıkle memeyı aldıramıyorum.bırkac sanıye emdıkten sonra benı ıtmeye baslıyor ve ben sutumu sağıp enjektore vkoyarak verıyorum sütüm az olsa da cok olsa da hep yapıyor bunu..gecelerı bu problemı yasamıyorum uykusunda daha ıyı emıyor.odum kopuyor emmeyı bırakacak dıye.ılk kızımda da boyle problemlerım olmadıından ne yapacaımı bılemıyorum.bazı gunler sutum artsa da çogunlukla cok az oldugunu farkedebılıyorum. Su an emzırmedığım gogsumden sagsam da 20 cc den fazla sut gelmıyor. Nasıl bır yol ızlemelıyım.kılo alımı gelecek ay da bu sekılde az cıkacak olursa ne yapmalıyım.
------------- http://lilypie.com">
|