Dr. Bey Günaydın,
Kızım 11 ayını yeni bitirdi.Geçen hafta cuma sabahı göz altlarının şiştiğini farkettim,önce uykudan yeni uyandığı için sandım ama gözleri iyice küçülmeye başlayınca şişten, hemen doktoru aradım.Önce bi göz doktoruna götürün dedi.Giydirirken kolunda bi böcek ısırığı gibi bişey gördüm,baya kızarmıştı etrafı. Doktora durumu anlattım o zaman önce bana gelin dedi.Sonra da evet böcek ısırığına benziyorama ısırıktan olduğunu sanmıyorum,bu kızarıklık alerji olsa tüm vücuda yayılırdı yavaş yavaş dedi.Yedirdiğim şeyleri de söyledim ama alerji yapabilecek birşey görmedim dedi.Gözlerindeki şişliğin böbreklerde bir sorun olup olmadığına bakalım her ihtimale karşı dedi ve daha önce yaşadığımız o sinir bozucu, idrarı idrar torbasına denk getirmekle,beklemekle ve bi türlü başaramamakla geçen saatleri tekrar yaşadık.Sonuç alamayınca yeni torba bağlandı.Yaparsa evinizin orda bir yere hemen götürüp tam idrar tahlilini yaptırtabilirsiniz dedi.Yine olmadı zaten o günün sonunda gözlerinin şişliği de azaldı,kayboldu.Fakat az önce yine şişmeye başladığını farkettim.Bir şey mi dokunuyor bilemiyorum.Ben çalıştığım için annem gündüzleri bakıyor ve değişik bir yiyecek denemediğini söylüyor.Dün gece ilk kez artık benim sütüm azaldığı için normal süt verdik ve ilk defa kabul edip içti.Yani inek sütünü daha önce de içti ama ilk kez gece içti,beslenmesindeki tek değişiklik bu.Kafam karıştı,bir hafta sonra tekrar gözlerinin şişmesine neden olan ne olabilir? teşekkür ederim....
|