Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebeğimin beslenmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Yeme Sorunları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22609
Tarih: 17 Haz 2025 Saat 04:56

Konu: bebeğimin beslenmesi
Mesajı Yazan: hbirkan
Konu: bebeğimin beslenmesi
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2010 Saat 17:24
Merhabalar

4 aylık bir bebeğim var doğduğundan beri emzirirken sürekli savaş halindeydik 1.5 ay kadar emzirdim daha sonra pes ederek sütü sağarak vermeye başladım 1hafta önce artık sütüm yeterli olmadığı için mamaya başladım ilk başlarda kızım hafifti ve ben kucağımda yürüyerek yediriyordum mamasını şimdi çok ağırlaştı fakat bu duruma da alıştığı için oturarak ya da yatarak yeditemiyorum mamasını kucakta olmayı ve yürüyor olmamı istiyor oturduğum anda çıldırıyor ağlamaya başlıyor ve kesinlikle yemiyor çok acıkmasını bekledim bir kaç kez umursamaz ayağa kalkmamı istemez belki diye ama işe yaramadı perişan haldeyim sırtım belim çok ağrıyor kolumu hissedemez hale geliyorum ne yapmalıyım nasıl alıştırabilirim oturarak ya da yatarak yemeğe yardımlarınız için teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2010 Saat 14:08
bir üsre sonra bu işi yapmanız imkansız hale gelecek. yatarak beslemeniz uygun değil, boğazına kaçması açısından ancak oturur pozisyond göğsünüze aykın sanki emer gibi beslerken odada klasik müzik benzeri hafif bir müzik çalın, klasik müzik ilk 6 ay bebeklerin sakinlşemesinde büyük rol oynuyor. olabildiğince gerilemden ve sinirlenmeden mamayı vermey çalşın. artık 4 aylık olduğuna göre kşıkla vermeyi de deneyebilirsiniz

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat