kulağı duymuyor
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22809
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 14:05
Konu: kulağı duymuyor
Mesajı Yazan: sarca
Konu: kulağı duymuyor
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2010 Saat 11:21
Merhaba doktor bey, 40 aylık oğlumun 1,5-2 aydır geçmeyen balgamlı öksürüğü vardı. Son 1 haftadır konuşulanları iyi duyamadığını farkettik. kendiside duyamadığını yüksek sesle konuşmamızı söylüyordu. bugün KBB uzmanına götürdüm. orta kulakta sıvı birikmesi var ve boğazı iltihaplı dedi. ceftineks 2x1, sudafed 3x1, mukotik 3x1 yazdı. oğlumun ateşi yok sadece şiddeti azalmış olmakla birilikte öksürüğü var ve az duyuyor ilaçlara ne dersiniz. kullanalım mı kulağı 10 gün sonra geçmezse kortizon tedavisi oda geçirmezse çizip sıvıyı alırız falan dedi bu ciddi bir sorunmudur. kalıcı duyma sorunu yaparmı, yapabileceğimiz başka birşey varmı doktor bey. yardımlarınız için sonsuz teşekkürler.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2010 Saat 16:20
Bunların hiçbiri ile netice alamazsınız, sonunda size ameliyat tavsiye edilecek... Siz burnuna İliadin damladan günde 2x2 şer damla 3 gün damlatın. Birde akşamları yastığına 2 damla "Cold-mix" damlatın... 3. günden sonra, İliadin'i kesin, serum fiz. 5-6 defa 10!ar damla burnuna damlatın.
|
Mesajı Yazan: sarca
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2010 Saat 16:51
doktor bey, serum fizyolojik ne önerirsiniz, damla yaptırmıyor sefiol siprey şeklinde var olurmu onun bir zararı var mıdır.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2010 Saat 09:58
Hangisini kolay kullanıyorsanız, onu kullanın, hiç farketmez. Aklınızda olsun, her nezle-grip olduğunda bol serum fiz. kullanırsanız, kulak problemleriniz olmaz...
|
|