Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

fizyolojik reflü mü moro refleksi mi gaz mı?(uyku)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22968
Tarih: 12 Eyl 2025 Saat 03:46

Konu: fizyolojik reflü mü moro refleksi mi gaz mı?(uyku)
Mesajı Yazan: burcuturedi
Konu: fizyolojik reflü mü moro refleksi mi gaz mı?(uyku)
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2010 Saat 15:28
merhabalar oğlum dün dört ayını tamamladı. ancak uykuları düzensiz özellikle gündüz. sık sık uyanıyor.gece de zaman zaman tekrarlıyor.en önemlisi de uykudan ağlayarak,kıvranarak uyanıyor. uykusuz kalıyor diye kucağımda uykusunu bir -iki saate tamamlammaya çalışıyorum. ama kucakta da ara ara ağlayarak uyanıyor. bu arada kucağa daha iki haftadır almaya başladım ncesinde de aynı şekilde devam ediyordu. merak ediyorum nedeni nedir  bu ağlayarak uyanmaların?eğer bir yorumda bulunursanız sevinirim.şimdiden teşekkür ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2010 Saat 13:06
Siz ne bekliyordunuz, "Gül bahçesimi"...Şu anda anneler için en zor olan bir devreyi geçiriyorsunuz, merak etmeyin... Bu sebeplerle "-Annelerin hakkı ödenmez-" derler.. Şimdi kendi annenizi daha çok seveceksiniz... o da size katlanmıştı... Bi sorun, anlatsın... Biraz sabır, biraz sevgi, her şey hallolacak merak etmeyin, kucağa almaktanda gocunmayın, alın, "-kucağa alışır-" lafına pek kulak asmayın..Eski maillere bakın, sizin gibi pek çok anne göreceksin, hepsi bu devreleri geçirdi...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat