Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum köpekdişleri çıkıyo çok sinirli oldu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=22982
Tarih: 31 Tem 2025 Saat 18:18

Konu: oğlum köpekdişleri çıkıyo çok sinirli oldu
Mesajı Yazan: tugbaeren
Konu: oğlum köpekdişleri çıkıyo çok sinirli oldu
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2010 Saat 11:22
oğlum 18 aylık beni 2 haftadır mahvediyo her istediğini yapmamı istiyo çığlık atıyo istediğini yaptırana kadar ağlıyo delirtiyo beni sürekli komşuda arkadaştayıs o zaman sorun yok eve gelince başlıyo eziyete ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu arada iki haftadır köpek dişlerinin dördünü birden çıkartıyo yavaş yavaş...mesela mutfak robotuyla oynamak istiyo vermeyince ağlıyo beni hiç dinlemiyo  hayırdan anlamıyo bağırmamak için zor tutuyorum kendimi küstüm konuşmıcam diyorum o zaman sarılıyo.yemek seçmeye başladı masada oturmuş yemek yerken elini yoğurda sokuyo yoğudu alıp yemeğin içine döküyo ne yapayım bağırayım mı  yemek yemekten kaldırayımmı bi turlu karar veremiyorum son bişey daha çok uzun oldu ama her yemeğin yanına makarna pirinç pilavı veya bulgur pilavı yapıyorum öyle yediriyorum yemekleri yalnış yapmıyorumdur umarım...çok teşekkür ederim cvbınız için şimdiden...

-------------
erenutku

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2010 Saat 13:58
Değil köpek dişleri, hiçbir diş çıkarken rahatsızlık vermez... Bunların hepsi "hurafedir"   ..Sakın sinirlenmeyin, bagırmayın, bırak ne isterse yapsın sonra "toptan" banyoya sokarsın...Et ve süt ağırlıklı beslenmesine dikkat edin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat