Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızıma yardımcı olurmusunuz kadir bey.(kilo almama

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23152
Tarih: 06 Eyl 2025 Saat 18:59

Konu: kızıma yardımcı olurmusunuz kadir bey.(kilo almama
Mesajı Yazan: nigo
Konu: kızıma yardımcı olurmusunuz kadir bey.(kilo almama
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2010 Saat 12:43
merhaba kadir bey..
kızım 23 günlük hastaneye götürdüm genel kontrolü için doktor hanım kilosu çok az dedi .
doğum kilosu 3500    20.günde 3750 çıktı hiç kilo almamış dedi... idrar ve kan tahlili istedi.Kan temiz çıktı idrar sonucunda idraryolu enf. var dedi iğne tedavisi istedi pazartesi günü kültür testi yapılacak kilo alamamasının nedeni olabilirmiş?size tahlil sonucunu yazsam bana yardımcı olurmusunuz ... daha çok küçük iğne yaptırmak istemiyorum...

KİMYASAL ANALİZ                                          FİZİKSEL ÖZEELLİKLER
    pH.......6.0                                                 RENK.......AÇIK SARI
    PROTEİN......negatif                                   BULANIKLIK.........BULANIK
    GLUKOZ.......normal                                    DANSİTE...........1.003
    KETON.........negatif
    BİLİRUBİN....negafif
    KAN(hemoglobin)......eser
    NİTRİT...........negatif
    ÜROBİLİNOJEN......normal
    LÖKOSİT...........+++

CEVABINIZI BEKLİYORUM......

-------------
CANIM KIZLARIM

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2010 Saat 17:30
Oradan kaçın.... Her bebek doğumdan sonra 300-400 gram kadar kaybeder ve 20. gün doğum kilosunu bulur... Sizinkisi, ayrıca 250 gram almış, sakın ek gıda vermeyin, anne sütüne devam edin, ayrıca "İYE" FİLAN YOK, UYDURUYOR... NİTRİT: Negatif.... İYE olsa idi Nitrit pozitif olurdu.. Kızlarda lökosit görülmesi normal... Mühim olan NİTRİT.....

Mesajı Yazan: nigo
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2010 Saat 18:42
çoooookkkkk teşekkür ederim içime su serptiniz Allah sizden razı olsun.....

-------------
CANIM KIZLARIM

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat